English   español  

Browsing by Author Casanova, Laura

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-Oct-2017Assessment of quantitative parameters for evaluating impact bruising structural damage in olive fruit tissueJimémez, María Rocío; Rallo, Pilar; Suárez, Mª Paz; Rapoport, Hava F. CSIC ORCID ; Morales Sillero, Ana; Casanova, Lauraartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Avances en la caracterización del molestado en aceituna de mesa utilizando estudios histológicosJimémez, María Rocío; Suárez, Mª Paz; Rallo, Pilar; Rapoport, Hava F. CSIC ORCID ; Morales Sillero, Ana; Casanova, Lauracomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Aug-2019Bruising response in ‘Manzanilla de Sevilla’ olives to RDI strategies based on water potentialCasanova, Laura; Corell González, M.; Corell González, M.; Suárez, Mª Paz; Rallo, Pilar; Martín Palomo, Mª José; Morales-Sillero, Ana; Moriana, Alfonso; Jiménez, Rocíoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg31-Jul-2017Bruising susceptibility of Manzanilla de Sevilla table olive cultivar under Regulated Deficit IrrigationCasanova, Laura; Corell González, M.; Suárez, Mª Paz; Rallo, Pilar; Martín Palomo, Mª José; Jiménez, Rocíoartículo
openAccessPostprint_2017_FoodChem_V237_P1216.pdf.jpg15-Dec-2017Cold storage of ‘Manzanilla de Sevilla’ and ‘Manzanilla Cacereña’ mill olives from super-high density orchardsMorales Sillero, Ana; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Casanova, Laura; García Martos, José M. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Cultivar susceptibility and anatomical evaluation of table olive fruit bruisingJiménez, R.; Rallo, Pilar; Suárez, Mª Paz; Morales Sillero, Ana; Casanova, Laura; Rapoport, Hava F. CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessPostP_2018_EurJLipidSci_V120_P1800008.pdf.jpg28-Feb-2018Elaboration of Table Olives: Assessment of New Olive GenotypesRallo, Pilar; Morales Sillero, Ana; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Jiménez, Rocío; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Suárez, Mª Paz; Casanova, Laura; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-2011Estudios histológicos del "molestado" en aceituna de mesaJimémez, María Rocío; Rallo, Pilar; Suárez, Mª Paz; Casanova, Laura; Morales Sillero, Ana; Rapoport, Hava F. CSIC ORCID comunicación de congreso
embargoedAccessolive_breeding.pdf.jpg17-Nov-2020Exploring UAV-imagery to support genotype selection in olive breeding programsRallo, Pilar; Castro, Ana Isabel de CSIC ORCID; López Granados, Francisca CSIC ORCID ; Morales Sillero, Ana; Torres-Sánchez, Jorge CSIC ORCID; Jimémez, María Rocío; Jiménez-Brenes, Francisco Manuel CSIC ORCID ; Casanova, Laura; Suárez, Mª Pazartículo
openAccessfenotipado_olivar.pdf.jpg2020Fenotipado de olivar mediante análisis de imágenes procedentes de vehículo aéreo no tripuladoLópez Granados, Francisca CSIC ORCID ; Rallo, Pilar; León, Lorenzo; Torres-Sánchez, Jorge CSIC ORCID; Suárez, Mª Paz; Jiménez-Brenes, Francisco Manuel CSIC ORCID ; Casanova, Laura; Castro, Ana Isabel de CSIC ORCID; Morales Sillero, Ana; Jimémez, María Rocío; Rosa, Raúl de laartículo
openAccessfpls-10-01472.pdf.jpg18-Nov-2019High-Throughput System for the Early Quantification of Major Architectural Traits in Olive Breeding Trials Using UAV Images and OBIA TechniquesCastro, Ana Isabel de CSIC ORCID; Rallo, Pilar; Suárez, Mª Paz; Torres-Sánchez, Jorge CSIC ORCID; Casanova, Laura; Jiménez-Brenes, Francisco Manuel CSIC ORCID ; Morales Sillero, Ana; Jimémez, María Rocío; López Granados, Francisca CSIC ORCID artículo
openAccessAug-2013Histological characterization of table olive fruit bruising cv. Manzanilla de SevillaJimémez, María Rocío; Suárez, Mª Paz; Rallo, Pilar; Rapoport, Hava F. CSIC ORCID ; Galindo, M.; Morales Sillero, Ana; Casanova, Laurapóster de congreso
openAccesstejidos_aceituna.pdf.jpgJun-2019Nuevas visiones de las pautas de desarrollo de los tejidos de la aceituna. El efecto del estrés hídricoPérez-López, D.; Rapoport, Hava F. CSIC ORCID ; Casanova, Laura; Jimémez, María Rocío; Centeno, Anapóster de congreso
openAccessWater_Rapoport_ComCong2018.pdf.jpg3-Oct-2018Water status modifies the relative sink activity of mesocarp, endocarp and oil during olive fruit developmentRapoport, Hava F. CSIC ORCID ; Centeno, Ana; Casanova, Laura; Jimémez, María Rocío; Pérez-López, D.comunicación de congreso