English   español  

Browsing by Author Carrillo, W.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 16 of 16
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessactvidantibacte.pdf.jpg2009Actividad antibacteriana de los péptidos lácteosLópez-Expósito, Iván ; Gómez-Ruiz, José Ángel ; Carrillo, W. ; Recio, Isidra  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Actividad antivírica de proteínas y péptidos alimentarios frente a virus de salmónidosHeras, Ana Isabel de las ; Carrillo, W. ; Recio, Isidra  ; Ortiz-Delgado, Juan B.  ; Sarasquete, Carmen  ; Pérez Prieto, Sara I. ; Rodríguez Saint-Jean, Sylvia póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Anti-inflammatory and anti-nociceptive activities of native and modified hen egg white lysozymeCarrillo, W. ; Spindola, Humberto; Ramos, Mercedes ; Recio, Isidra  ; Carvalho, João Ernesto deartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Antibacterial activity of hen egg white lysozyme modified by heat and enzymatic treatments against oenological lactic acid bacteria and acetic acid bacteriaCarrillo, W. ; García-Ruiz, Almudena ; Recio, Isidra  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Antiproliferative activity of walnut (Juglans regia L.) proteins and walnut protein hydrolysatesCarrillo, W. ; Gómez-Ruiz, José Ángel ; Ruiz, Ana Lucia; Carvalho, João Ernesto deartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Antiulcerative activity of milk proteins hydrolysatesCarrillo, W. ; Monteiro, Karin M.; Martínez-Maqueda, D. ; Ramos, Mercedes ; Recio, Isidra  ; Carvalho, João Ernesto deartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Antiulcerative and antinociceptive activities of casein and whey proteinsCarrillo, W. ; Monteiro, Karin M.; Spindola, Humberto; Ramos, Mercedes ; Carvalho, João Ernesto deartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Antiviral activity of casein and αs2 casein hydrolysates against the infectious haematopoietic necrosis virus, a rhabdovirus from salmonid fishRodríguez Saint-Jean, Sylvia ; Heras, Ana Isabel de las ; Carrillo, W. ; Recio, Isidra  ; Ortiz-Delgado, Juan B.  ; Ramos, Mercedes ; Gómez-Ruiz, José Ángel ; Sarasquete, Carmen  ; Pérez Prieto, Sara I. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Digestibility of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) Protein concentrate and Its potential to inhibit lipid peroxidation in the zebrafish larvae modelVilcacundo, Rubén; Barrio, Daniel Alejandro; Carpio, C.; García-Ruiz, Almudena ; Rúales, J.; Hernández-Ledesma, Blanca  ; Carrillo, W. artículo
openAccesschenopodium.pdf.jpg2016Digestión gastrointestinal de un concentrado de proteína de quinoa (Chenopodium quinoa willd): efecto inhibitorio de la peroxidación lipídica en un modelo de pez cebraVilcacundo, Rubén; Carrillo, W. ; Barrio, Daniel Alejandro; Hernández-Ledesma, Blanca  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Identification of antimicrobial peptides of native and heated hydrolysates from hen egg white lysozymeCarrillo, W. ; Ramos, Mercedes artículo
openAccessZEBRAFISHMODEL.pdf.jpg2016Identification of antioxidant peptides of hen egg-white lysozyme and evaluation of inhibition of lipid peroxidation and cytotoxicity in the Zebrafish modelCarrillo, W. ; Gómez-Ruiz, José Ángel ; Miralles, Beatriz  ; Ramos, Mercedes ; Recio, Isidra  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018In vitro chemopreventive properties of peptides released from quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) protein under simulated gastrointestinal digestionVilcacundo, Rubén; Miralles, Beatriz  ; Carrillo, W. ; Hernández-Ledesma, Blanca  artículo
openAccessplants-07-00069.pdf.jpg2-Sep-2018Inhibition of lipid peroxidation of Kiwicha (Amaranthus caudatus) hydrolyzed protein using zebrafish larvae and embryosVilcacundo, Rubén; Barrio, Daniel Alejandro; Piñuel, Lucrecia; Boeri, Patricia; Tombari, Andrea; Pinto, Adelita; Welbaum, James; Hernández-Ledesma, Blanca  ; Carrillo, W. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) proteins as source of antioxidant and antiproliferative peptides after in vitro gastrointestinal digestionVilcacundo, Rubén; Miralles, Beatriz  ; Amigo, Lourdes  ; Carrillo, W. ; Hernández-Ledesma, Blanca  póster de congreso
openAccessSUSCEPTIBILITY OF LYSOZYME TO IN VITRO.pdf.jpg2011Susceptibility of lysozyme to in-vitro digestion and immunoreactivity of its digestsJiménez Saiz, Rodrigo ; Martos, Gustavo ; Carrillo, W. ; López-Fandiño, Rosina ; Molina, Elena  artículo