English   español  

Browsing by Author Carrillo, W.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 16 of 16
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessactvidantibacte.pdf.jpg2009Actividad antibacteriana de los péptidos lácteosLópez-Expósito, Iván CSIC; Gómez-Ruiz, José Ángel CSIC; Carrillo, W. CSIC ORCID; Recio, Isidra CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Actividad antivírica de proteínas y péptidos alimentarios frente a virus de salmónidosHeras, Ana Isabel de las CSIC; Carrillo, W. CSIC ORCID; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Ortiz-Delgado, Juan B. CSIC ORCID ; Sarasquete, Carmen CSIC ORCID ; Pérez Prieto, Sara I. CSIC ; Rodríguez Saint-Jean, Sylvia CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Anti-inflammatory and anti-nociceptive activities of native and modified hen egg white lysozymeCarrillo, W. CSIC ORCID; Spindola, Humberto; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Carvalho, João Ernesto deartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Antibacterial activity of hen egg white lysozyme modified by heat and enzymatic treatments against oenological lactic acid bacteria and acetic acid bacteriaCarrillo, W. CSIC ORCID; García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Antiproliferative activity of walnut (Juglans regia L.) proteins and walnut protein hydrolysatesCarrillo, W. CSIC ORCID; Gómez-Ruiz, José Ángel CSIC; Ruiz, Ana Lucia; Carvalho, João Ernesto deartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Antiulcerative activity of milk proteins hydrolysatesCarrillo, W. CSIC ORCID; Monteiro, Karin M.; Martínez-Maqueda, D. CSIC ORCID; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Carvalho, João Ernesto deartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Antiulcerative and antinociceptive activities of casein and whey proteinsCarrillo, W. CSIC ORCID; Monteiro, Karin M.; Spindola, Humberto; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Carvalho, João Ernesto deartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Antiviral activity of casein and αs2 casein hydrolysates against the infectious haematopoietic necrosis virus, a rhabdovirus from salmonid fishRodríguez Saint-Jean, Sylvia CSIC ; Heras, Ana Isabel de las CSIC; Carrillo, W. CSIC ORCID; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Ortiz-Delgado, Juan B. CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Gómez-Ruiz, José Ángel CSIC; Sarasquete, Carmen CSIC ORCID ; Pérez Prieto, Sara I. CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Digestibility of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) Protein concentrate and Its potential to inhibit lipid peroxidation in the zebrafish larvae modelVilcacundo, Rubén; Barrio, Daniel Alejandro; Carpio, C.; García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Rúales, J.; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Carrillo, W. CSIC ORCIDartículo
openAccesschenopodium.pdf.jpg2016Digestión gastrointestinal de un concentrado de proteína de quinoa (Chenopodium quinoa willd): efecto inhibitorio de la peroxidación lipídica en un modelo de pez cebraVilcacundo, Rubén; Carrillo, W. CSIC ORCID; Barrio, Daniel Alejandro; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Identification of antimicrobial peptides of native and heated hydrolysates from hen egg white lysozymeCarrillo, W. CSIC ORCID; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
openAccessZEBRAFISHMODEL.pdf.jpg2016Identification of antioxidant peptides of hen egg-white lysozyme and evaluation of inhibition of lipid peroxidation and cytotoxicity in the Zebrafish modelCarrillo, W. CSIC ORCID; Gómez-Ruiz, José Ángel CSIC; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018In vitro chemopreventive properties of peptides released from quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) protein under simulated gastrointestinal digestionVilcacundo, Rubén; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Carrillo, W. CSIC ORCID; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID artículo
openAccessplants-07-00069.pdf.jpg2-Sep-2018Inhibition of lipid peroxidation of Kiwicha (Amaranthus caudatus) hydrolyzed protein using zebrafish larvae and embryosVilcacundo, Rubén; Barrio, Daniel Alejandro; Piñuel, Lucrecia; Boeri, Patricia; Tombari, Andrea; Pinto, Adelita; Welbaum, James; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Carrillo, W. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) proteins as source of antioxidant and antiproliferative peptides after in vitro gastrointestinal digestionVilcacundo, Rubén; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Carrillo, W. CSIC ORCID; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID póster de congreso
openAccessSUSCEPTIBILITY OF LYSOZYME TO IN VITRO.pdf.jpg2011Susceptibility of lysozyme to in-vitro digestion and immunoreactivity of its digestsJiménez Saiz, Rodrigo CSIC ORCID; Martos, Gustavo CSIC ORCID; Carrillo, W. CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Molina, Elena CSIC ORCID artículo