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Browsing by Author Carballo, José

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessAPindCarni.pdf.jpg2017Aplicación industrial de la alta presión en la industria cárnicaCarballo, José ; Cofrades, Susana artículo
openAccessApplicationOf Response.pdf.jpgMar-2011Application of response surface methodology to study the effect of different calcium sources in fish muscle-alginate restructured productsMoreno Conde, Helena María ; Carballo, José ; Borderías, A. Javier artículo
openAccessApplication_ of_ Response _Surface _Methodology_ to_ study_ the _effect_ of.pdf.jpg2011Application of response surface methodology to study the effect of different calcium sources in fish muscle-alginate restructured products | Aplicação da metodologia superfície de resposta para determinar a contribuição das diferentes fontes de cálcio para as propriedades do músculo reestruturado de peixe-alginateMoreno Conde, Helena María ; Carballo, José ; Borderías, A. Javier artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Binding properties and colour of Bologna sausage made with varying fat levels, protein levels and cooking temperaturesCarballo, José ; Mota, N; Barreto, G.; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Biogenic amine formation and nitrite reactions in meat batter as affected by high-pressure processing and chilled storageRuiz-Capillas, C. ; Aller, P.; Carballo, José ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Biogenic amines in pressurized vacuum-packaged cooked sliced ham under different chilled storage conditionsRuiz-Capillas, C. ; Carballo, José ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Characteristics of high- and low-fat bologna sausages as affected by final internal cooking temperature and chilling storageCarballo, José ; Fernández, Paloma; Barreto, G.; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Characteristics of low- and high-fat beef patties: Effect of high hydrostatic pressureCarballo, José ; Fernández, P. ; Carrascosa, Alfonso V.  ; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Characteristics of meat batters with added native and preheated defatted walnutCofrades, Susana ; Serrano, A.; Ayo, J.; Carballo, José ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Characteristics of pressurised pork meat batters as affected by addition of plasma proteins, apple fibre and potato starchFernández Martín, Fernando ; Guerra, M. A.; López Caballero, M. E. ; Solas, M. Teresa; Carballo, José ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Chopping temperature effects on the characteristics and chilled storage of low-and high-fat pork bologna sausagesJiménez Colmenero, Francisco ; Carrascosa, Alfonso V.  ; Barreto, G.; Fernández, P. ; Carballo, José artículo
openAccess2013Comparación en la formación de nitrosopigmentos en jamones de corta y larga curación elaborados con diferentes niveles de sales nitrificantesCarballo, José ; Andrade, Silvia capítulo de libro
openAccessComposition_and_functionality_of_bone_affected_by.pdf.jpg2013Composition and functionality of bone affected by dietary glycated compoundsDelgado Andrade, Cristina ; Roncero Ramos, Irene; Carballo, José ; Rufián Henares, J. A.; Seiquer, Isabel; Navarro, M. Pilarartículo
openAccessES2281282B1.pdf.jpg16-Aug-2008Conformación de miotomos o mioseptos en productos pesqueros reestructuradosBorderías, A. Javier ; Carballo, José ; Moreno Conde, Helena María patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Consequences of high-pressure processing of vacuum-packaged frankfurters on the formation of polyamines: Effect of chilled storageRuiz-Capillas, C. ; Carballo, José ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
openAccess2013Cuantificación de los nitratos y nitritos en jamones de larga curación elaborados con diferentes niveles de sales nitrificantesCarballo, José ; Andrade, Carmencapítulo de libro
openAccessIF_CarnicosII.pdf.jpgMar-2005Desarrollo de derivados cárnicos funcionales preparados con nuez. Segunda parteJiménez Colmenero, Francisco ; Carballo, José ; Cofrades, Susana ; Serrano, A.; Ayo, J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Desarrollo de los nitropigmentos en jamón curado con diferentes niveles de sales nitrificantesCarballo, José ; Andrade, Soniacapítulo de libro
openAccessdesarrocarnifuncio.pdf.jpg2017Desarrollo y aplicación de sistemas de estructuración de aceites para la obtención de productos cárnicos funcionalesJiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. ; Cofrades, Susana ; Herrero, Ana M. ; Carballo, José ; Freire, María; Pintado, T. capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000DSC study on the influence of meat source, salt and fat levels, and processing parameters on batters pressurisationFernández Martín, Fernando ; Fernández, Paloma; Carballo, José ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo