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Navegación por Autor Cano-Lamadrid, M.

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openAccess1-feb-2021A new combined sensory-instrumental tool for pomegranate seed hardness determinationCalín-Sánchez, A.; Cano-Lamadrid, M.; Alcaráz-Mármol, Francisco; García-Sánchez, Francisco CSIC ORCID CVN ; Hernández, Francisca; Martínez-Nicolás, Juan Joséartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-may-2019Almond fruit quality can be improved by means of deficit irrigation strategiesLipan, Leontina; Martín Palomo, Mª José; Sánchez-Rodgríguez, Lucía; Cano-Lamadrid, M.; Sendra, Esther; Hernández, Francisca; Burló, F.; Vázquez-Araujo, L.; Andreu Cáceres, L.; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
openAccessAntioxidant_capacity_fatty_acids_profile_descriptive_sensory_analysis_Postprint.pdf.jpg2017Antioxidant capacity, fatty acids profile, and descriptive sensory analysis of table olives as affected by deficit irrigationCano-Lamadrid, M.; Hernández, Francisca; Corell González, M.; Burló, F.; Legua, Pilar; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Correlation between water stress and phenolic compounds of hydroSOStainable almondsLipan, Leontina; Cano-Lamadrid, M.; Collado González, Jacinta CSIC ORCID; Wojdyło, Aneta; López Lluch, David B.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
openAccessbeverages-07-00035.pdf.jpg4-jun-2021Effect of Aging Vessel (Clay-Tinaja versus Oak Barrel) on the Volatile Composition, Descriptive Sensory Profile, and Consumer Acceptance of Red WineIssa-Issa, Hanán; Lipan, Leontina; Cano-Lamadrid, M.; Nemś, Agnieszka; Corell González, M.; Calatayud-García, Pablo; Carbonell-Barrachina, A.A.; López Lluch, David B.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-mar-2021How does water stress affect the low molecular weight phenolics of hydroSOStainable almonds?Lipan, Leontina; Collado González, Jacinta CSIC ORCID; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Corell González, M.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Cano-Lamadrid, M.; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
openAccessHow_does_water_stress_roasting_2021_Preprint.pdf.jpgoct-2021How does water stress and roasting temperature affect the physicochemical parameters of almonds?Lipan, Leontina; Cano-Lamadrid, M.; Vázquez-Araujo, L.; Sendra, Esther; Hernández, Francisca; Corell González, M.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
openAccessagronomy-11-02254.pdf.jpg8-nov-2021“HydroSOStainable” Concept: How Does Information Influence Consumer Expectations towards Roasted Almonds?Lipan, Leontina; Cano-Lamadrid, M.; Vázquez-Araujo, L.; Issa-Issa, Hanán; Nemś, Agnieszka; Corell González, M.; López Lluch, David B.; Carbonell-Barrachina, A.A.artículo
openAccessagronomy-10-01470.pdf.jpgoct-2020Long-term correlation between water deficit and quality markers in hydrosostainable almondsLipan, Leontina; Cano-Lamadrid, M.; Hernández, Francisca; Sendra, Esther; Corell González, M.; Vázquez-Araujo, L.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
openAccessNutrition_quality_parameters_almonds_affected_2019_OA_CC4.pdf.jpg21-jul-2019Nutrition quality parameters of almonds as affected by deficit irrigation strategiesLipan, Leontina; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; López Lluch, David B.; Cano-Lamadrid, M.; Sendra, Esther; Hernández, Francisca; Vázquez-Araujo, L.; Corell González, M.; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2020Optimization of roasting conditions in hydroSOStainable almonds using volatile and descriptive sensory profiles and consumer acceptanceLipan, Leontina; Cano-Lamadrid, M.; Vázquez-Araujo, L.; Łyczko, Jacek; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Hernández, Francisca; García-García, Elena; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
openAccessQuality_attributes_table_olives.pdf.jpgene-2015Quality attributes of table olives as affected by regulated deficit irrigationCano-Lamadrid, M.; Girón Moreno, Ignacio F. CSIC ORCID; Pleite, R.; Burló, F.; Corell González, M.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
openAccessfoods-08-00064_2019_CC4.pdf.jpg12-feb-2019Sensory Profile and Acceptability of HydroSOStainable AlmondsLipan, Leontina; Cano-Lamadrid, M.; Corell González, M.; Sendra, Esther; Corell González, M.; Hernández, Francisca; Stan, L.; Vodnar, Dan C.; Vázquez-Araujo, L.; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo