English   español  

Browsing by Author Cando, Deysi

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Combined effect of aminoacids and microbial transglutaminase on gelation of low salt surimi content under high pressure processingCando, Deysi ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Combined Effect of High Hydrostatic Pressure and Lysine or Cystine Addition in Low-Grade Surimi Gelation with Low Salt ContentCando, Deysi ; Moreno Conde, Helena María ; Borderías, A. Javier ; Skåra, TArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Different additives to enhance the gelation of surimi gel with reduced sodium contentCando, Deysi ; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of High Pressure and/or Temperature over Gelation of Isolated Hake MyofibrilsCando, Deysi ; Moreno Conde, Helena María ; Tovar, C. A.; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effect of high pressure on reduced sodium chloride surimi gelsCando, Deysi ; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Effects of high pressure processing on protein fractions of blue crab (Callinectes sapidus) meatMartínez, M. A.; Velazquez, G.; Cando, Deysi ; Núñez-Flores, R. ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María Artículo
openAccessestratcompue.pdf.jpg2017Estrategias para la obtención de geles de surimi con contenido reducido de sodio: alta presión hidrostática y adición de compuestosCando, Deysi Tesis
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015High pressure applied to frozen flying fish (Parexocoetus brachyterus) surimi: Effect on physicochemical and rheological properties of gelsMoreno Conde, Helena María ; Bargiela, Verónica; Tovar, C. A.; Cando, Deysi ; Borderías, A. Javier ; Herranz, Beatriz  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Importance of salt and temperature in myosin polymerization during surimi gelationNúñez-Flores, R. ; Cando, Deysi ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Influence of amino acid addition during the storage life of high pressure processed low salt surimi gelsCando, Deysi ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Influencia de la Alta Presión en la capacidad de Gelificación de la Proteína Miofibrilar de PescadoCando, Deysi Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Phenolic-rich extracts from Willowherb (Epilobium hirsutum L.) inhibit lipid oxidation but accelerate protein carbonylation and discoloration of beef pattiesCando, Deysi ; Morcuende, David; Utrera, Mariana; Estévez, MarioArtículo
openAccess2015Quality importance of raw material fish muscle (Merluccius capensis) in restructured products Use of microbial TransglutaminaseNúñez-Flores, R. ; Cando, Deysi ; Díaz, Silvia; Carballo, José ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María Artículo
openAccesssurimisaludsal.pdf.jpg2017Surimi: Estrategias para gelificar con bajo aporte de salCando, Deysi ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María Libro