English   español  

Navegación por Autor Cambero, M. I.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 8 de 8
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess2009A comparison between E-beam irradiation and high pressure treatment for cold-smoked salmon sanitation microbiological aspectsMedina, Margarita; Cabeza, M. C.; Bravo, Daniel; Cambero, M. I.; Montiel, R.; Ordóñez, J. A.; Núñez Gutiérrez, Manuel; Hoz, L.artículo
closedAccess2013A Comparison between E-Beam irradiation and high-pressure treatment for cold-smoked salmon sanitation Shelf-life, colour, texture and sensory characteristicsMontiel, R.; Cabeza, M. C.; Bravo, Daniel; Gaya Sicilia, María Pilar; Cambero, M. I.; Ordóñez, J. A.; Núñez Gutiérrez, Manuel; Medina, Margaritaartículo
closedAccess2015Alternative method for intramuscular fat analysis using common laboratory equipmentSegura, J.; Calvo, Luis; Óvilo Martín, Cristina; González De Bulnes, Antonio; Olivares, A.; Cambero, M. I.; López-Bote, C.artículo
closedAccess2010Lack of growth of Listeria monocytogenes and Staphylococcus aureus in temperature abuse of E-beam treated ready-to-eat (RTE) cooked hamCabeza, M. C.; Cambero, M. I.; Núñez Gutiérrez, Manuel; Medina, Milagros CSIC ORCID; Hoz, L.; Ordóñez, J. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Magnetic resonance imaging study of the cold-set gelation of meat systems containing plasma powderHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Hoz, L. de la; Ordóñez, J. A.; Castejón, David; Avila, M. D. de; Cambero, M. I.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Microbial transglutaminase for cold-set binding of unsalted/salted pork models and restructured dry hamRomero de Ávila, M. D.; Ordóñez, J. A.; Hoz, Lorenzo de la; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Cambero, M. I.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Plasma powder as cold-set binding agent for meat system: Rheological and Raman spectroscopy studyHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Cambero, M. I.; Ordóñez, J. A.; Hoz, L. de la; Carmona, Pedro CSIClibro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Raman spectroscopy study of the structural effect of microbial transglutaminase on meat systems and its relationship with textural characteristicsHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Cambero, M. I.; Ordóñez, J. A.; Hoz, L. de la; Carmona, Pedro CSICartículo