English   español  

Browsing by Author Calvo, Marta

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 95  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013A quick method for identifying radiolytic hydrocarbons in low-fat-containing foodToledano, R. M.; Martínez, Rosa M. CSIC; Barba, Carmen CSIC ORCID; Cortés, José M.; Calvo, Marta CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessJul-2011Actividades del grupo UCM-CSIC realizadas en el marco del proyecto Consolider-Ingenio 2010 (Suproyecto FUNCIOCA)Selgas, M. Dolores; García, M. Luisa; Soto, A. M.; Gámez Losada, M. Carmen; Calvo, Marta CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
openAccessAnphibians and reptiles.pdf.jpg2019Amphibians and reptiles from Zoltan Kaszab's expeditions to Mongolia held at the Hungarian Natural History MuseumSánchez-Vialas, Alberto; Calvo, Marta CSIC ORCID; García-París, Mario CSIC ORCID ; Vörös, Judithartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Analysis of caseins in cheese using ion-exchange chromatographyCalvo, Marta CSIC ORCID; Leaver, Michael J.; Law, A.J.R.; Banks, J. M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Analysis of free carbohydrates in milk using micropacked columnsOlano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2013Analysis of irradiated cooked ham by direct introduction into the programmable temperature vaporizer of a multidimensional gas chromatography systemBarba, Carmen CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC; Calvo, Marta CSIC ORCIDartículo
openAccessanalylacto.pdf.jpg1992Analysis of the whey protein fraction during ripening of Cheddar type cheese containing heat denatured β-lactoglobulinCalvo, Marta CSIC ORCID; Leaver, J.; Law, Andrew J. R.; Banks, J. M.artículo
openAccess2012Avances científicos en la conservación de Patella ferrugineaGuallart, Javier CSIC; Templado, José CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID; Acevedo, Iván CSIC ORCID ; Bonilla, Eusebio; Machordom, Annie CSIC ORCID ; Peña, Juan B. CSIC; Pérez, Josu; Luque, Ángel A.; Martín, Paolaartículo
closedAccessMar-2009Beef hamburgers enriched in lycopene using dry tomato peel as an ingredientGarcía, M. Luisa; Calvo, Marta CSIC ORCID; Selgas, M. Doloresartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Caracterización de nuevos cultivares tipo Picota en función de su perfil de compuestos bioactivosBodelón, Óscar G.; Alonso, Jesús CSIC; Calvo, Marta CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccesscarbointen.pdf.jpg1989Carbohydrate and whey protein composition of dried milk as a possible criterion of heat treatment intensityOlano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID; Ramos, Mercedes; Morais, Fartículo
openAccesschangemilk.pdf.jpg1992Changes in casein levels during the ripenning of Cheddar type cheese made from overheat milkCalvo, Marta CSIC ORCID; Leaver, J.; Law, Andrew J. R.; Banks, J. M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Changes in the carbohydrate fraction of milk during heating processesOlano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
openAccessjgomezFoodChem.pdf.jpg2017Characterization and storage stability of astaxanthin esters, fatty acid profile and α-tocopherol of lipid extract from shrimp (L. vannamei) waste with potential applications as food ingredientGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Chiral analysis by online coupling of reversed-phase liquid chromatography to gas chromatography and mass spectrometryBarba, Carmen CSIC ORCID; Martínez, Rosa M. CSIC; Calvo, Marta CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Chromatographic determination of lactuloseMartínez-Castro, Isabel CSIC; Calvo, Marta CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC artículo
openAccessCCM2005.pdf.jpg2005Clinical implications of temperature curve complexity in critically ill patientsVarela, Manuel; Calvo, Marta CSIC ORCID; Gómez-Mestre, Iván CSIC ORCID; Asensio, Rosa; Galdós, Pedroartículo
openAccessCatalogue_Sanchez_Art2018.pdf.jpg2018Commented catalogue of the herpetological collection from Morocco in the museo nacional de ciencias naturales (Madrid, Spain), with emphasis on the material collected during historical expeditionsSánchez-Vialas, Alberto; Calvo, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Composition of free amino acids in infant formulasCaja López, M. del Mar; Blanch, Gracia P. CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCIDartículo
openAccessCompositional_properties_bioactive_potential_waste...._juice.pdf.jpg2013Compositional properties and bioactive potential of waste material from shrimp cooking juicePérez-Santín, E.; Calvo, Marta CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo