English   español  

Browsing by Author Calvo, Carlos

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 25  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess2020_Tortosa_Preprint.pdf.jpg2020Assessment of the diversity and abundance of the total and active fungal population and its correlation with humification during two-phase olive mill waste (‘‘alperujo”) compostingTortosa Muñoz, Germán CSIC ORCID; Torralbo, F.; Maza-Márquez, Paula; Aranda, Elisabeth CSIC ORCID; Calvo, Carlos CSIC; González-Murua, Carmen; Bedmar, Eulogio J. CSIC ORCIDartículo; preprint
openAccess2020_RodriguezCalvo_AS_OA.pdf.jpg2020Biodegradation and absorption technology for hydrocarbon-polluted water treatmentRodríguez-Calvo, A.; Silva-Castro, Gloria Andrea CSIC ORCID; Olicón-Hernández, D.R.; González-López, J.; Calvo, Carlos CSICartículo
openAccess2010_Varas et al_Canteras históricas.pdf.jpg2010Canteras Históricas: un Recurso Docente por ExplotarVaras, María José CSIC ORCID; Calvo, Carlos CSIC; Fort González, Rafael CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986El color de las salsas de tomate comerciales: medida sensorial e instrumentalDurán, Luis; Calvo, Carlos CSIC; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Color y textura del dulce de leche. Selección de métodos instrumentales para el control de calidad industrialCalvo, Carlos CSIC; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Pauletti, M.artículo
openAccess24-Oct-2018Construyendo E-RIHS, la infraestructura europea de investigación en ciencia del patrimonioCano Díaz, Emilio CSIC ORCID ; Ramírez Barat, Blanca CSIC ORCID ; Castillejo, Marta CSIC ORCID ; Sanz, Mikel CSIC ORCID ; Martín Gil, M.; Bueso, M.; Sahnouni, M.; Calvo, Carlos CSIC; Sarró, I.actas de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg11-Sep-2002Efecto del proceso de fritura y de la composición de la masa de rebozado sobre el color de las anillas de calamar rebozadas fritasBaixauli, Raquel CSIC; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Calvo, Carlos CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgNov-2002Effect of oil degradation during frying on the color of fried, battered squid ringsBaixauli, Raquel CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Calvo, Carlos CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgDec-2002Effect of the addition of corn flour and colorants on the colour of fried, battered squid ringsBaixauli, Raquel CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Calvo, Carlos CSICartículo
openAccessGonzález-Warleta, M._Endogenous_BMC_2018.pdf.jpg2018Endogenous transplacental transmission of Neospora caninum during successive pregnancies across three generations of naturally infected sheepGonzález-Warleta, M.; Castro-Hermida, J. A.; Pérez Pérez, Valentín CSIC ORCID ; Calvo, Carlos CSIC; Gutiérrez-Expósito, Daniel CSIC ORCID ; Regidor-Cerrillo, Javier; Ortega-Mora, Luis M.; Mezo, Mercedesartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-Jun-2015Endogenous transplacental trasnmission of Neospora caninum infection in naturally infected sheepGonzález-Warleta, M.; Castro-Hermida, J. A.; Calvo, Carlos CSIC; Benavides, Julio CSIC ORCID ; Regidor-Cerrillo, Javier; Ortega-Mora, Luis M.; Mezo, Mercedescomunicación de congreso
openAccessHigh-Dimensional Brain A Tool for Encoding and Rapid Learning of Memories by Single Neurons.pdf.jpg2019High-Dimensional Brain: A Tool for Encoding and Rapid Learning of Memories by Single NeuronsTyukin, I; Gorban, A.N.; Calvo, Carlos CSIC; Makarova, Julia CSIC ORCID; Makarov, V. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-2001Influence of color on perception of sweetnes and fruit flavor of fruit drinksDurán, Luis; Calvo, Carlos CSIC; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Bayarri, Sara CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Influence of color on perception of sweetness and fruit flavor of fruit drinksBayarri, Sara CSIC; Calvo, Carlos CSIC; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luisartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgAug-2001Influence of colour intensity on the perception of colour and sweetness in various fruit-flavoured yoghurtsCalvo, Carlos CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-Sep-2003Influencia del tiempo y temperatura de almacenamiento en el color externo de platanosSalvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Calvo, Carlos CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-May-2004Influencia del tiempo y temperatura de almacenamiento en la aceptación por color de diversas variedades de manzanasSalvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Calvo, Carlos CSICpóster de congreso
openAccess2020Maternal immune response in the placenta of sheep during recrudescence of natural congenital infection of Neospora caninumGutiérrez-Expósito, Daniel CSIC ORCID ; González-Warleta, M.; Espinosa Cerrato, José CSIC ORCID ; Vallejo García, Raquel CSIC ORCID; Castro-Hermida, J. A.; Calvo, Carlos CSIC; Ferreras, Mª del Carmen CSIC ORCID ; Pérez Pérez, Valentín CSIC ORCID ; Pérez Pérez, Valentín CSIC ORCID ; Benavides, Julio CSIC ORCID ; Mezo, Mercedesartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Medida sensorial e instrumental de la consistencia de las salsas de tomate frito comercialesDurán, Luis; Calvo, Carlos CSIC; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Neosporosis ovina: recrudescencia y transmisión verticalGutiérrez-Expósito, Daniel CSIC ORCID ; González-Warleta, M.; Espinosa Cerrato, José CSIC ORCID ; Vallejo García, Raquel CSIC ORCID; Castro-Hermida, J. A.; Calvo, Carlos CSIC; Ferreras, Mª del Carmen CSIC ORCID ; Pérez Pérez, Valentín CSIC ORCID ; Mezo, Mercedes; Benavides, Julio CSIC ORCID comunicación de congreso