English   español  

Navegación por Autor Cáceres, Patricio J.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 17 de 17
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessaditionsalami.pdf.jpg2023Addition of ungerminated and germinated white rice and brown rice to improve the quality of salamiEspinales, Cindy; Palacios, Sócrates; Plaza-Ibarra, Luis; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCIDartículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2014Assessment on proximate composition, dietary fiber, phytic acid and protein hydrolysis of germinated Ecuatorian brown riceCáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Comparison of peptidomic studies of simulated gastrointestinal digests from Spanish cheesesSánchez-Rivera, Laura CSIC; Nieto, P.; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Diezhandino, Isabel; Copoví, Paula CSIC; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Gómez-Ruiz, José Ángel CSIC; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Recio, Isidra CSIC ORCID póster de congreso
openAccessdeveloprice.pdf.jpg2019Development of a multifunctional yogurt-like product from germinated brown riceCáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; García Mora, Patricia CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
openAccessFood_Chem_2015_Cornejo.pdf.jpg15-abr-2015Effects of germination on the nutritive value and bioactive compounds of brown rice breadsCornejo, Fabiola; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
openAccessManuscriptSundriedrice.pdf.jpgene-2017Enhancement of biologically active compounds in germinated brown rice and the effect of sun-dryingCáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
openAccessevalugermi.pdf.jpg2019Evaluación de una bebida fermentada de arroz integral germinadoCáceres, Patricio J. CSIC ORCID; García Mora, Patricia CSIC; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-jun-2014Maximising the phytochemical content and antioxidant activity of Ecuadorian brown rice sprouts through optimal germination conditionsCáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
openAccessWO2015114186A1.pdf.jpg6-ago-2015Method of obtaining germinated whole rice grains and products derived therefrom and comprising biologically active compoundsFrías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID artículo
openAccessWO2015114186A1.pdf.jpg6-ago-2015Method of obtaining germinated whole rice grains and products derived therefrom and comprising biologically active compoundsFrías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessmay-2013Optimisation of germination temperature and time to improve γ-aminobutyric acid, polyphenols and antioxidant activity in brown riceCáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID póster de congreso
openAccessES2542163R2.pdf.jpg31-jul-2015Procedimiento de obtención de granos de arroz integral germinado y productos derivados de los mismos que comprenden compuestos biológicamente activosFrías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID informe técnico
openAccessES2542163R2.pdf.jpg31-jul-2015Procedimiento de obtención de granos de arroz integral germinado y productos derivados de los mismos que comprenden compuestos biológicamente activosFrías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessES2542163A2.pdf.jpg31-jul-2015Procedimiento de obtención de granos de arroz integral germinado y productos derivados de los mismos que comprenden compuestos biológicamente activosFrías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessES2542163B1.pdf.jpg31-jul-2015Procedimiento de obtención de granos de arroz integral germinado y productos derivados de los mismos que comprenden compuestos biológicamente activosFrías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Producción de una bebida fermentada saludable a partir de arroz integral germinadoCáceres, Patricio J. CSIC ORCID; García Mora, Patricia CSIC; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessfoods-11-03328-v2.pdf.jpg23-oct-2022The effect of stabilized rice bran addition on physicochemical, sensory, and techno-functional properties of breadEspinales, Cindy; Cuesta, Adriana; Tapia, Javier; Palacios, Sócrates; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Espinoza, Alexander; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCIDartículo