Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2023 | Addition of ungerminated and germinated white rice and brown rice to improve the quality of salami | Espinales, Cindy; Palacios, Sócrates; Plaza-Ibarra, Luis; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | sep-2014 | Assessment on proximate composition, dietary fiber, phytic acid and protein hydrolysis of germinated Ecuatorian brown rice | Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Comparison of peptidomic studies of simulated gastrointestinal digests from Spanish cheeses | Sánchez-Rivera, Laura CSIC; Nieto, P.; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Diezhandino, Isabel; Copoví, Paula CSIC; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Gómez-Ruiz, José Ángel CSIC; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Recio, Isidra CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2019 | Development of a multifunctional yogurt-like product from germinated brown rice | Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; García Mora, Patricia CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 15-abr-2015 | Effects of germination on the nutritive value and bioactive compounds of brown rice breads | Cornejo, Fabiola; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | ene-2017 | Enhancement of biologically active compounds in germinated brown rice and the effect of sun-drying | Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Evaluación de una bebida fermentada de arroz integral germinado | Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; García Mora, Patricia CSIC; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 1-jun-2014 | Maximising the phytochemical content and antioxidant activity of Ecuadorian brown rice sprouts through optimal germination conditions | Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 6-ago-2015 | Method of obtaining germinated whole rice grains and products derived therefrom and comprising biologically active compounds | Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 6-ago-2015 | Method of obtaining germinated whole rice grains and products derived therefrom and comprising biologically active compounds | Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID | solicitud de patente |
openAccess | | may-2013 | Optimisation of germination temperature and time to improve γ-aminobutyric acid, polyphenols and antioxidant activity in brown rice | Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 31-jul-2015 | Procedimiento de obtención de granos de arroz integral germinado y productos derivados de los mismos que comprenden compuestos biológicamente activos | Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID | informe técnico |
openAccess | | 31-jul-2015 | Procedimiento de obtención de granos de arroz integral germinado y productos derivados de los mismos que comprenden compuestos biológicamente activos | Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID | solicitud de patente |
openAccess | | 31-jul-2015 | Procedimiento de obtención de granos de arroz integral germinado y productos derivados de los mismos que comprenden compuestos biológicamente activos | Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID | solicitud de patente |
openAccess | | 31-jul-2015 | Procedimiento de obtención de granos de arroz integral germinado y productos derivados de los mismos que comprenden compuestos biológicamente activos | Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID | patente |
closedAccess | | 2017 | Producción de una bebida fermentada saludable a partir de arroz integral germinado | Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; García Mora, Patricia CSIC; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 23-oct-2022 | The effect of stabilized rice bran addition on physicochemical, sensory, and techno-functional properties of bread | Espinales, Cindy; Cuesta, Adriana; Tapia, Javier; Palacios, Sócrates; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Espinoza, Alexander; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID | artículo |