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Browsing by Author Bueno-Herrera, Marta

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg29-Mar-2017Analysis of polyphenolic composition in red sparkling wines elaborated following different treatments and in two maturity degreeGonzález-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgNov-2014Changes of volatile compounds by the addition of yeast autolysated in white sparkling wine elaborationPérez-Magariño, S.; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2015Changes of volatile compounds during the ageing on lees of red sparkling wines elaborated by the champenoise methodPérez-Magariño, S.; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgFeb-2016Composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas españolas y su evolución durante la crianza sobre líasBueno-Herrera, Marta; Pérez Magariño, Silvia; López de la Cuesta, Pedro; González-Huerta, Carlos; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén artículo
openAccessJun-2015Efecto del grado de maduración de la uva y técnicas enológicas en la composición volátil de vinos tintos espumososPérez-Magariño, S.; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-Jun-2016Effect of the winemaking technology on the phenolic compounds, foam parameters in sparklig wines from TempranilloRuiz, A.; González-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; González-Huerta, Carlos; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-Aug-2019Effects of different oenological techniques on the elaboration of adequate base wines for red sparkling wine production: phenolic composition, sensory properties and foam parametersGonzález-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Palacios-García, A.; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, S.artículo
openAccessJun-2015Elaboración de vinos espumosos de calidad a partir de variedades tintas. Efecto de diferentes técnicas vitivinícolas en la composición polifenólicaHernández Saseta, Isabel; González-Lázaro, Miriam; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2016Evaluación de las características espumantes sensoriales e instrumentales de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas españolasPérez Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; González-Huerta, Carlos; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgApr-2020Evaluation of grape ripeness, carbonic maceration and pectolytic enzymes to improve the chemical and sensory quality of red sparkling winesGonzález-Lázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; Pérez Magariño, Silviaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2016Foam characteristics of white, rosé and red sparkling wines elaborated by the champenoise methodPérez-Magariño, S.; Ayestarán, Belén ; González-Huerta, Carlos; Martínez Lapuente, Leticia ; Bueno-Herrera, Marta; González-Lázaro, Miriam; López de la Cuesta, Pedro; Guadalupe, Zenaida póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgApr-2015Grape variety, aging on lees and aging in bottle after disgorging influence on volatile composition and foamability of sparkling winesPérez-Magariño, S.; Ortega-Heras, M.; Bueno-Herrera, Marta; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén artículo
openAccessinfluence_polysaccharide_Martinez.pdf.jpgMay-2014Influence of polysaccharide commercial product addition on volatile composition of white sparkling winesMartínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Ortega-Heras, M.; Bueno-Herrera, Marta; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgNov-2014Relationship between foaming properties and polyphenolic composition of sparkling winesAyestarán, Belén ; Martínez Lapuente, Leticia ; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida ; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
openAccessNov-2014Relationship between foaming properties and polyphenolic composition of sparkling winesMartínez Lapuente, Leticia ; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2015Role of major wine constituents in the foam sensory properties of sparkling wines made from red grapesLázaro, Miriam; Martínez Lapuente, Leticia ; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgNov-2014Role of polysaccharide composition on the foam properties of white and rosé sparkling winesGuadalupe, Zenaida ; Martínez Lapuente, Leticia ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2016Study of the content of amino acids and biogenic amines in sparkling red winesGonzález-Lázaro, Miriam; Ruiz, A.; Martínez Lapuente, Leticia ; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, S.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-May-2015Use of Commercial Dry Yeast Products Rich in Mannoproteins for White and Rosé Sparkling Wine ElaborationPérez-Magariño, S.; Martínez Lapuente, Leticia ; Bueno-Herrera, Marta; Ortega-Heras, M.; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgNov-2014Use of different enological techniques to prepare red base wines: Effect on volatile compositionPérez-Magariño, S.; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Martínez Lapuente, Leticia ; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida ; Ayestarán, Belén ; Salgado, Camila; Palacio, Laura; Hernández, Antonio; Prádanos, Pedropóster de congreso