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Navegación por Autor Brokl, M.

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Changes in the enantiomeric distribution of selected volatile constituents of Mentha pulegium L. powders caused by hot water treatmentBrokl, M. CSIC; Flores, Gema CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Characterization of O-trimethylsilyl oximes of trisaccharides by gas chromatography-mass spectrometryBrokl, M. CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID artículo
openAccessSoria et al Estimation of SECyTA Castellon 2015.pdf.jpgoct-2015Estimation of comprehensive two-dimensional gas chromatographic response from one-dimensional gas chromatography dataSoria, Ana C. CSIC ORCID ; Ramos, Lourdes CSIC ORCID ; Brokl, M. CSIC; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Sanz Perucha, Jesús CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Gas chromatographic-mass spectrometric characterisation of tri- and tetrasaccharides in honeyRuiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Brokl, M. CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC artículo
openAccess2012Sample preparation for the determination of carbohydrates in food and beveragesSoria, Ana C. CSIC ORCID ; Brokl, M. CSIC; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Separation of disaccharides by comprehensive two-dimensional gas chromatography−time-of-flight mass spectrometry. Application to honey analysisBrokl, M. CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Ramos, Lourdes CSIC ORCID artículo