English
español
Navegación por Autor Brito, E. S, de
Mostrando resultados 1 a 4 de 4
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 17-sep-2010 | Açaí (Euterpe oleraceae) ‘BRS Pará’: A tropical fruit source of antioxidant dietary fiber and high antioxidant capacity oil | Rufino, Maria do Socorro M.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Arranz, Sara CSIC ORCID; Alves, Ricardo; Brito, E. S, de; Oliveira, María S. P.; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |
closedAccess | | 2010 | Acerola and cashew apple as sources of antioxidants and dietary fibre | Rufino, Maria do Socorro M.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Tabernero, María CSIC; Alves, Ricardo; Brito, E. S, de; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |
closedAccess | | 2010 | Bioactive compounds and antioxidant capacities of 18 non-traditional tropical fruits from Brazil | Rufino, Maria do Socorro M.; Alves, Ricardo; Brito, E. S, de; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |
closedAccess | | 2009 | Total phenolic content and antioxidant activity in Acerola, Açaí, Mangaba and Uvaia fruits by DPPH method | Rufino, Maria do Socorro M.; Alves, Ricardo; Brito, E. S, de; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |