Mostrando resultados 1 a 20 de 89
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 1987 | Activation of hepatic microsomal mixed function oxidase system in broiler chicks by diet changes | Brenes, Agustín CSIC; Jensen, L. S.; Cervantes, H. M. | artículo |
closedAccess | | 2017 | Addition of exogenous enzymes to diets containing grape pomace: Effects on intestinal utilization of catechins and antioxidant status of chickens | Chamorro, Susana CSIC ORCID; Viveros, Agustín CSIC; Rebolé, A.; Arija, Ignacio ; Romero, Carlos CSIC ORCID; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Rey, A.; Brenes, Agustín CSIC | artículo |
openAccess | | 2020 | Addition of fermented and unfermented grape skin in broilers’ diets: effect on digestion, growth performance, intestinal microbiota and oxidative stability of meat | Nardoia, Maria; Romero, Carlos CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSIC; Arija, Ignacio ; Viveros, Agustín CSIC; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Chamorro, Susana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2009 | Antioxidative effect of dietary grape pomace concentrate on lipid oxidation of chilled and long-term frozen stored chicken patties | Sáyago-Ayerdi, S. G.; Brenes, Agustín CSIC; Viveros, Agustín CSIC; Goñi, Isabel CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Changes in polyphenol and polysaccharide content of grape seed extract and grape pomace after enzymatic treatment | Chamorro, Susana CSIC ORCID; Viveros, Agustín CSIC; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Vega, Estela CSIC; Brenes, Agustín CSIC | artículo |
closedAccess | | nov-2012 | Changes in polyphenolic content and antioxidant activity after thermal treatments of grape seed extract and grape pomace | Chamorro, Susana CSIC ORCID; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Hervert-Hernández, Deysy; Viveros, Agustín CSIC; Brenes, Agustín CSIC | artículo |
openAccess | | 2007 | Cholesterol-lowering effects of dietary lupin (Lupinus albus var Multolupa) in chicken diets | Viveros, Agustín CSIC; Centeno, Carmen CSIC ; Arija, Ignacio ; Brenes, Agustín CSIC | artículo |
openAccess | | 2021 | Combining grape byproducts to maximise biological activity of polyphenols in chickens | Romero, Carlos CSIC ORCID; Nardoia, Maria; Brenes, Agustín CSIC; Arija, Ignacio CSIC; Viveros, Agustín CSIC; Chamorro, Susana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1990 | Dietary and monensin effects on activity of hepatic microsomal mixed function oxidase system in chickens | Brenes, Agustín CSIC; Beyer, R. S.; Cervantes, H. M.; Jensen, L. S. | artículo |
openAccess | | 1985 | Dietary effects on content of hepatic lipid, plasma minerals, and tissue ascorbic acid in hens and estrogenized chicks | Brenes, Agustín CSIC; Jensen, L. S.; Takahashi, K.; Bolden, S. L. | artículo |
closedAccess | | 1976 | Distintos niveles de cinc en dietas prácticas para broilers | Tortuero Cosialls, Francisco; Brenes, Agustín CSIC | artículo |
openAccess | | 1988 | Efecto de la adición de sal y bicarbonato sódico sobre el porcentaje de grasa abdominal y minerales en el tejido óseo de los pollos | Brenes, Agustín CSIC; Díez, M. V.; Rubio, L.; Yuste, P | artículo |
openAccess | | 2002 | Efecto de la administración de fitasas de origen vegetal y microbiano sobre la utilización del fósforo en pollos broilers | Viveros, Agustín CSIC; Arija, Ignacio ; Centeno, Carmen CSIC ; Brenes, Agustín CSIC | artículo |
closedAccess | | 1990 | Efecto de la inclusión de altramuz (L. albus) y Flavomicina en dietas para pollos | Centeno, Carmen CSIC ; Yuste, P.; Rubio, Luis A. CSIC ORCID ; Treviño, Jesús; Brenes, Agustín CSIC | artículo |
closedAccess | | 1992 | Efecto de la inclusión de enzimas en raciones a base de cebada (hordeum vulgare) para pollos de aptitud carnica | Viveros, Agustín CSIC; Brenes, Agustín CSIC; Arija, Ignacio ; Elices Minguez, Roberto | artículo |
closedAccess | | 1989 | Efecto de la inclusión de la semilla de guisante (P. sativum L.) en la dieta sobre los índices productivos y fisiológicos en broilers. | Yuste, P; Rubio, A.; Brenes, Agustín CSIC | artículo |
openAccess | | 2000 | Efecto de la inclusión de semillas de girasol entera y reconstituida en raciones de pollos broiler | Arija, Ignacio ; Viveros, Agustín CSIC; Brenes, Agustín CSIC; Canales, R | artículo |
closedAccess | | 1998 | Efecto de la inclusión de tres variedades de habas (Vicia Faba L. Minor) en dietas para ratas | Brenes, Agustín CSIC; Yuste, P.; Rubio, Luis A. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1998 | Efecto de la incorporación de oleínas en la dieta de gallinas ponedoras sobre el contenido de lípidos en el hígado y metabolismo del colesterol | Brenes, Agustín CSIC; Díez, M. V.; Rubio, Luis A. CSIC ORCID ; Yuste, P. | artículo |
closedAccess | | 1998 | Efecto de la relación metionina-colina sobre la acumulación de grasa abdominal en broilers | Brenes, Agustín CSIC; Díez, M. V.; Yuste, P.; Rubio, Luis A. CSIC ORCID | artículo |