English
español
Navegación por Autor Bouali, I.
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | jun-2017 | Chemical characterization and thermal properties of kernel oils from Tunisian peach and nectarine varieties of Prunus persica | Chamli, D.; Bootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Bouali, I.; Jouhri, S.; Boukhchina, S.; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 8-sep-2022 | Chemical composition and thermal properties of Tunisian pecan nut [Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch] oils | Bouali, I.; Rattouli, H.; Herchi, W.; Martine, L.; Grégoire, S.; Albouchi, A.; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Boukhchina, S.; Berdeaux, O. | artículo |
closedAccess | | 2014 | Composition of fatty acids, triacylglycerols and polar compounds of different walnut varieties (Juglans regia L.) from Tunisia. | Bouabdallah, I; Bouali, I.; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Albouchi, A.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Boukhchina, Sadok | artículo |