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Browsing by Author Borderías, A. Javier

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessachomice.pdf.jpg2017Anchovy mince (Engraulis ringens) enriched with polyphenol-rich grape pomace dietary fibre: In vitro polyphenols bioaccessibility, antioxidant and physico-chemical propertiesSolari-Godiño, A.; Pérez-Jiménez, Jara ; Saura Calixto, Fulgencio D. ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Anchovy shelf life as affected by different chilling methods during distributionCareche, Mercedes ; García, Roberto; Borderías, A. Javier Artículo
closedAccessJan-2008Antioxidant protection of white grape pomace on restructured fish products during frozen storageSánchez Alonso, Isabel ; Jiménez Escrig, Antonio; Saura Calixto, Fulgencio D. ; Borderías, A. Javier Artículo
openAccessaplipesca.pdf.jpg1995Aplicación de las altas presiones sobre pescadoPérez-Mateos, Miriam ; Borderías, A. Javier Artículo
openAccessApplicationOf Response.pdf.jpgMar-2011Application of response surface methodology to study the effect of different calcium sources in fish muscle-alginate restructured productsMoreno Conde, Helena María ; Carballo, José ; Borderías, A. Javier Artículo
openAccessApplication_ of_ Response _Surface _Methodology_ to_ study_ the _effect_ of.pdf.jpg2011Application of response surface methodology to study the effect of different calcium sources in fish muscle-alginate restructured products | Aplicação da metodologia superfície de resposta para determinar a contribuição das diferentes fontes de cálcio para as propriedades do músculo reestruturado de peixe-alginateMoreno Conde, Helena María ; Carballo, José ; Borderías, A. Javier Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Behavior of octopus muscle (Octopus vulgaris) under a process of pressure-time-temperature combinationsHurtado, José L.; Montero García, Pilar ; Borderías, A. Javier Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Behaviour of myofibrillar proteins and collagen in hake (Merluccius merluccius L.) muscle during frozen storage and its effect on textureMontero García, Pilar ; Borderías, A. Javier Artículo
openAccessbehaviourmicromesis.pdf.jpg1997Behaviour of pressurized and heated gels of blue whiting (Micromesistius poutassou) muscle during chilled storageMontero García, Pilar ; Pérez-Mateos, Miriam ; Borderías, A. Javier Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Biological characteristics affect the quality of farmed atlantic salmon and smoked muscleGómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar ; Hurtado, O.; Borderías, A. Javier Artículo
openAccess2017By-catch valorization: a case study in north-west SpainBorderías, A. Javier ; Blanco, M. ; Pérez Martín, Ricardo Isaac ; Moreno Conde, Helena María Presentación
openAccess7-Nov-2012Captura y procesado post-captura. Influencia en la calidad Refrigeración de pescados y conservación en fresco. Métodos coadyuvantes de la refrigeración. Congelación y métodos de congelación Valorización de subproductos musculares: Re-estructurados ¿Cómo un producto pesquero puede llega a ser más funcional? Surimi y productos . Caso específico del surimi a partir de Dosidicus gigas.Borderías, A. Javier Material didáctico
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Changes in hake muscle collagen during frozen storage due to seasonal effectsMontero García, Pilar ; Borderías, A. Javier Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Changes in protein function of sardines stored in ice with and without added saltHuidobro, Almudena; Montero García, Pilar ; Tejada Yábar, Margarita ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Borderías, A. Javier Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Characterization of hake (Merluccius merluccius L.) and trout (Salmo irideus Gibb) collagenMontero García, Pilar ; Borderías, A. Javier ; Turnay, J.; Leyzarbe, M. AntoniaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Characterization of proteolytic activity in octopus (Octopus vulgaris) arm muscleHurtado, José L.; Borderías, A. Javier ; Montero García, Pilar ; An, H.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Chemical and functional properties of sardine (Sardina pilchardus W.) dark and light muscle proteins during frozen storage. Effect of washing on mince qualityMontero García, Pilar ; Pardo, M. V.; Gómez Guillén, M. C. ; Borderías, A. Javier Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Chemical interactions of nonmuscle proteins in the network of sardine (Sardina pilchardus) muscle gelsGómez Guillén, M. C. ; Borderías, A. Javier ; Montero García, Pilar Artículo
openAccessChilled storage of high-pressure.pdf.jpg1998Chilled storage of high pressure and heat-induced gels of blue whithing (Micromesistius poutassou) muscleMontero García, Pilar ; Pérez-Mateos, Miriam ; Borderías, A. Javier Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Chilled storage of pressurized octopus (Octopus vulgaris) muscleHurtado, José L.; Montero García, Pilar ; Borderías, A. Javier Artículo