English   español  

Browsing by Author Belaj, Angjelina

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 19 of 19
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessPostP_2018_FoodControl_V91_P248.pdf.jpgSep-2018A survey of ethanol content in virgin olive oilGarcía-Vico, Lourdes ; Belaj, Angjelina; León, Lorenzo; Rosa, Raúl de la; Sanz, Carlos  ; Pérez Rubio, Ana Gracia  artículo
openAccessgenetic_resources_relation_content_vitamin_virgin_olive_oil.pdf.jpg25-Jul-2019Analysis of olive (olea europaea L.) genetic resources in relation to the content of vitamin e in virgin olive oilPérez Rubio, Ana Gracia  ; León, Lorenzo; Pascual, Mar ; Rosa, Raúl de la; Belaj, Angjelina; Sanz, Carlos  artículo
openAccessPostP_2018_ActaHortic_V1199_P517.pdf.jpg30-Apr-2018Assessment of olive diversity for metabolites associated with the nutritional and sensory quality of virgin olive oilBelaj, Angjelina; León, Lorenzo; Pérez Rubio, Ana Gracia  ; Rosa, Raúl de la; Sanz, Carlos  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg10-Oct-2016Characterization of early vigour in wild olive germplasmLeón, Lorenzo; Díaz-Rueda, P. ; Belaj, Angjelina; Escudier, J.G.; Rosa, Raúl de la; Carrasocsa, C.; Colmenero Flores, José M.  póster de congreso
openAccess2019_Fernandez_SR_OA.pdf.jpg31-Dec-2019Defining the root endosphere and rhizosphere microbiomes from the World Olive Germplasm CollectionFernández-González, Antonio José; Villadas, Pablo J.; Gómez-Lama Cabanás, Carmen ; Valverde-Corredor, Antonio ; Belaj, Angjelina; Mercado-Blanco, Jesús  ; Fernández-López, Manuelartículo
openAccessroot_endosphere.pdf.jpg2019Defining the root endosphere and rhizosphere microbiomes from the World Olive Germplasm CollectionFernández-González, Antonio José; Villadas, Pablo J.; Gómez-Lama Cabanás, Carmen ; Valverde-Corredor, Antonio ; Belaj, Angjelina; Mercado-Blanco, Jesús  ; Fernández-López, Manuelpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgApr-2012Developing a core collection of olive (Olea europaea L.) based on molecular markers (DArTs, SSRs, SNPs) and agronomic traitsBelaj, Angjelina; Atienza, Sergio G.  ; Martín, Antonio  ; Río Rincón, C. delartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Mar-2012Development of DArT markers in olive (Olea europaea L.) and usefulness in variability studies and genome mappingDomínguez García, María C.; Belaj, Angjelina; Rosa, Raúl de la; Satovic, Zlatko; Heller-Uszynska, K.; Kilian, Andrzej; Martín, Antonio  ; Atienza, Sergio G.  artículo
openAccessEvaluation_early_vigor_traits_wild_olive_germplasm_2020-_PREPRINT.pdf.jpg5-Apr-2020Evaluation of early vigor traits in wild olive germplasmLeón, Lorenzo; Díaz-Rueda, P. ; Belaj, Angjelina; Rosa, Raúl de la; Carrasocsa, C.; Colmenero Flores, José M.  artículo
openAccessNov-2017Exploration of genetic resources to improve the functional quality of virgin olive oilGarcía-Rodríguez, Rosa ; Belaj, Angjelina; Romero-Segura, Carmen ; Sanz, Carlos  ; Pérez Rubio, Ana Gracia  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-Mar-2014Identification of QTL for agronomic traits of importance for olive breedingAtienza, Sergio G.  ; Rosa, Raúl de la; León, Lorenzo; Martín, Antonio  ; Belaj, Angjelinaartículo
openAccessPostprint_2017_Euphytica_213_7.pdf.jpgJan-2017Mapping quantitative trait loci controlling fatty acid composition in oliveHernández, M. Luisa ; Belaj, Angjelina; Sicardo, M. Dolores ; León, Lorenzo; Rosa, Raúl de la; Martín, Antonio  ; Martínez-Rivas, José Manuel  ; Atienza, Sergio G.  artículo
openAccessseparations-05-00024.pdf.jpg16-Apr-2018Natural Variation of Volatile Compounds in Virgin Olive Oil Analyzed by HS-SPME/GC-MS-FIDSanz, Carlos  ; Belaj, Angjelina; Sánchez-Ortiz, Araceli ; Pérez Rubio, Ana Gracia  artículo
openAccessfpls-11-00629(2020).pdf.jpg28-May-2020SILVOLIVE, a Germplasm Collection of Wild Subspecies With High Genetic Variability as a Source of Rootstocks and Resistance Genes for Olive BreedingDíaz-Rueda, P. ; Franco-Navarro, Juan D. ; Messora, Rita; Espartero, Joaquín ; Rivero, Carlos; Aleza, Pablo; Capote, Nieves; Cantos, Manuel  ; García Fernández, José Luis  ; Cires, A. de; Belaj, Angjelina; León, Lorenzo; Besnard, Guillaume; Colmenero Flores, José M.  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017The Natural Variation of Phenolic Compounds in the Fruits and Oils of Olive (Olea europaea L.)Pérez Rubio, Ana Gracia  ; Belaj, Angjelina; Pascual, Mar ; Sanz, Carlos  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgDec-2013Use of DArT markers as a means of better management of the diversity of olive cultivarsAtienza, Sergio G.  ; Rosa, Raúl de la; Domínguez García, María C.; Martín, Antonio  ; Kilian, Andrzej; Belaj, Angjelinaartículo
openAccessfpls-09-00232.pdf.jpg27-Feb-2018Using Wild Olives in Breeding Programs: Implications on Oil Quality CompositionLeón, Lorenzo; Rosa, Raúl de la; Velasco Varo, Leonardo  ; Belaj, Angjelinaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-Sep-2015Variability of olive plant species regarding the key olive oil quality componentsSanz, Carlos  ; Belaj, Angjelina; León, Lorenzo; Martínez-Rivas, José Manuel  ; Pérez Rubio, Ana Gracia  ; Rosa, Raúl de lacomunicación de congreso
openAccessmolecules-22-00141.pdf.jpg14-Jan-2017Volatile Compound Profiling by HS-SPME/GC-MS-FID of a Core Olive Cultivar Collection as a Tool for Aroma Improvement of Virgin Olive OilGarcía-Vico, Lourdes ; Belaj, Angjelina; Sánchez-Ortiz, Araceli ; Martínez-Rivas, José Manuel  ; Pérez Rubio, Ana Gracia  ; Sanz, Carlos  artículo