English   español  

Browsing by Author Balda, Pedro

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 22  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessmod vers.aut pend.pdf.jpgNov-2012Assessment of vineyard water status variability by thermal and multispectral imagery using an unmanned aerial vehicle (UAV)Baluja, Javier ; Diago, Maria P. ; Balda, Pedro ; Zorer, Roberto; Meggio, Franco; Morales Iribas, Fermín ; Tardáguila, Javier artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Caracterización ampelográfica y genética e identificación de diferentes variedades de vid conocidas como "Maturana" en la DOCa. RiojaMartínez de Toda, F. ; Sancha, Juan Carlos; Balda, Pedro artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMar-2013Caracterización vitícola y enológica de cuatro variedades minoritarias conocidas como Tempranillo en la D.O.Ca. RiojaBalda, Pedro ; Sancha, Juan Carlos; Martínez de Toda, F. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMar-2014Characterization and Identification of Minority Red Grape Varieties Recovered in Rioja (Spain)Balda, Pedro ; Ibáñez Marcos, Javier  ; Sancha, Juan Carlos; Martínez de Toda, F. artículo
openAccessberry_ripening_Martinez.pdf.jpg2013Delaying berry ripening through manipulating leaf area to fruit ratioMartínez de Toda, F. ; Balda, Pedro artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg22-Nov-2016Direct and indirect effects of three virus infections on yield and berry composition in grapevine (Vitis vinifera L.) cv. ‘Tempranillo’Martínez, Lidia; Miranda, Carlos; Royo, José Bernardo; Urrestarazu, Jorge; Martínez de Toda, F. ; Balda, Pedro ; Gonzaga Santesteban, Luisartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgNov-2016Efectos de la temperatura sobre el desacoplamiento entre antocianos y azúcares de la variedad Garnacha en la DOCa RiojaGarcía Martín, Jesús; Zheng, W.; Balda, Pedro ; Martínez de Toda, F. comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgNov-2016Efectos del recorte severo de los pámpanos sobre el retraso y características de la maduración de la uvaZheng, W.; García Martín, Jesús; Balda, Pedro ; Martínez de Toda, F. comunicación de congreso
openAccessARTICULOS295288[1].pdf.jpg2010Evaluation of the vineyard water status (Vitis vinifera L. CV. Tempranillo) from the developmental stage of the shoot tipsMartínez de Toda, F. ; Balda, Pedro ; Oliveira, Manuelartículo
openAccessgrape_varieties_Martinez.pdf.jpg2012Genetic and ampelographic identification of different grape varieties known as 'Tempranillo' in Rioja (Spain)Martínez de Toda, F. ; Ibáñez Marcos, Javier  ; Balda, Pedro artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-Sep-2014Identificación y caracterización completa (ampelográfica, genética, agronómica, enológica, polifenólica, aminoacídica, aromática y sensorial) de variedades tintas minoritarias de la D.O. CA. RiojaBalda, Pedro tesis doctoral
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgNov-2016La poda mínima como herramienta para retrasar la maduración y mejorar la composición de la uva en condiciones de temperaturas elevadasZheng, W.; García Martín, Jesús; Balda, Pedro ; Martínez de Toda, F. comunicación de congreso
openAccesssugars_ratio_Martinez.pdf.jpg2014Leaf area reduction by trimming, a growing technique to restore the anthocyanins: Sugars ratio decoupled by the warming climateMartínez de Toda, F. ; Sancha, Juan Carlos; Zheng, W.; Balda, Pedro artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgNov-2016Nuevas prospecciones detectan homonimias en las variedades Maturana Tinta y BatistaBalda, Pedro ; Bota, Josefina; Ibáñez Marcos, Javier  ; Montero, R.; Mena, A.; García, E.; Sancha, Juan Carlos; Medrano Gil, Hipólito ; Martínez de Toda, F. póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Nuevas técnicas vitícolas para reducir el grado alcohólico de los vinos de calidad.Martínez de Toda, F. ; Balda, Pedro artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Nuevas Uvas EspañolasMartínez de Toda, F. ; Balda, Pedro artículo
openAccessdecoupling_anthocyanins_Martinez.pdf.jpg2015Quantifying the effect of temperature on decoupling anthocyanins and sugars of the grape (Vitis vinifera L. 'Maturana Tinta de Navarrete')Martínez de Toda, F. ; Balda, Pedro artículo
openAccessgrape_sunlight_Martinez.pdf.jpg2014Reducing the pH of wine by increasing grape sunlight exposure: A method to mitigate the effects of climate warmingMartínez de Toda, F. ; Balda, Pedro artículo
openAccessgrape_Martinez.pdf.jpg2013Reducing the sugar and pH of the grape (vitis vinifera l. Cvs. 'Grenache' and 'tempranillo') through a single shoot trimmingMartínez de Toda, F. ; Sancha, Juan Carlos; Balda, Pedro artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgNov-2016Study of Chardonnay and Sauvignon blanc wines from D.O.Ca Rioja (Spain) aged in different French oak wood barrels: Chemical and aroma quality aspectsHerrero, Paula; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Avizcuri-Inac, J.M; Culleré, Laura; Balda, Pedro ; Antón, Elena C.; Ferreira, Vicente; Escudero, Anaartículo