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Navegación por Autor Ayestarán, Belén

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2013Amino acids and biogenic amines in red varietal wines: The role of grape variety, malolactic fermentation and vintageMartínez-Pinilla, O. CSIC; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Hernández, Z.; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg29-mar-2017Amino acids and biogenic amines in sparkling wines: the role of grape variety, time and type agingMartínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-jul-2017Amino acids, polysaccharides and oligosaccharides changes during the ageing of sparkling winesMartínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Apolinar-Valiente, Rafael; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia; Williams, Pascale; Doco, Thierrypóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg29-mar-2017Analysis of polyphenolic composition in red sparkling wines elaborated following different treatments and in two maturity degreeGonzález-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silviapóster de congreso
openAccessbeverages-07-00010.pdf.jpg2-feb-2021Aromatic and sensory characterization of maturana blanca wines made with different technologiesNaranjo, Ana; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Pérez, Irene; Canals, Clara; Adell, Elenaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2013Caracterización de compuestos volátiles y perfil aromático de vinos tintos elaborados con variedades minoritarias de La RiojaAyestarán, Belén CSIC ORCID; Martínez-Pinilla, O. CSIC; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia; Ortega-Heras, M.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2013Caracterización de la composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas de Castilla y León: influencia del tiempo de crianza sobre líasPérez-Magariño, Silvia; Ortega-Heras, M.; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Changes in polysaccharide composition during sparkling wine making and agingMartínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Ortega-Heras, M.; Pérez-Magariño, Silviaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2014Changes of volatile compounds by the addition of yeast autolysated in white sparkling wine elaborationPérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2015Changes of volatile compounds during the ageing on lees of red sparkling wines elaborated by the champenoise methodPérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessvitis_vinifera_Niculcea.pdf.jpg2015Characterization of phenolic composition of Vitis vinifera L. 'Tempranillo' and 'Graciano' subjected to deficit irrigation during berry developmentNiculcea, María; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Sánchez-Díaz, Manuel CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Antolín Bellver, M. Carmenartículo
openAccess1-s2.0-S0963996922005385-main.pdf.jpgjul-2022Characterization of polysaccharide extracts recovered from different grape and winemaking productsCanalejo, Diego CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia; Doco, Thierryartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2013Characterization of volatile compounds and olfactory profile of red minority varietal wines from La RiojaMartínez-Pinilla, O. CSIC; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia; Ortega-Heras, M.artículo
openAccessmolecules-28-06770-v2.pdf.jpg22-sep-2023Chemical Characterization of Polysaccharide Extracts Obtained from Pomace By-Products of Different White Grape VarietiesCuriel-Fernández, María; Bueno-Herrera, Marta; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silviaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2016Composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas españolas y su evolución durante la crianza sobre líasBueno-Herrera, Marta; Pérez-Magariño, Silvia; López de la Cuesta, Pedro; González-Huerta, Carlos; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDartículo
closedAccess6-jun-2023Contenido en polisacáridos de extractos obtenidos a partir de hollejos sin fermentar procedentes de variedades tintasCuriel-Fernández, María; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silviacomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Determination of Must and Wine Polysaccharides by Gas Chromatography-Mass Spectrometry (GC-MS) and Size-Exclusion Chromatography (SEC)Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Williams, Pascale; Doco, Thierrycapítulo de libro
openAccessjun-2015Efecto de diferentes técnicas de elaboración en el aroma y sabor de vinos blancos de TempranilloQuintana, Neiba; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Vilanova de la Torre, María del Mar CSIC ORCID ; Vicente, Roberto; Canals, Clara; Adell, Elenapóster de congreso
openAccessjun-2015Efecto del grado de maduración de la uva y técnicas enológicas en la composición volátil de vinos tintos espumososPérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2013Efecto del tiempo de envejecimiento en botella en presencia y en ausencia de lías en la composición fenólica de vinos espumosos naturalesMartínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Martínez-Pinilla, O. CSIC; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Ortega-Heras, M.; Pérez-Magariño, Silviapóster de congreso