Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2018 | Antioxidant properties of ewe versus cow yogurt and effect of its consumption on cortisol levels of adults (borderline-high cholesterol levels) | García-González, Natalia; Asensio Vegas, Carmen; Rico, Daniel CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Nova, Esther CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC | artículo |
openAccess | | 2019 | Aspectos sensoriales de un snack de algarroba y wakame formulado para reducir y controlar el síndrome metabólico | Rico, Daniel CSIC ORCID; Miranda, J.; Sanz, Miguel Ángel CSIC ORCID; Asensio Vegas, Carmen; Lasa, Arrate; Aguirre, Leixuri; Portillo, María P.; Milton-Laskibar, Iñaki; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belén CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2018 | Carob by-products and seaweeds for the development of functional bread | Rico, Daniel CSIC ORCID; Alonso de Linaje, Ana; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Asensio Vegas, Carmen; Miranda, Jonatan; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belén CSIC | artículo |
closedAccess | | 2013 | Composition of two Spanish common dry beans (Phaseolus vulgaris), Almonga and Curruquilla, and their postprandial effect in type 2 diabetics. | Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Martín Pedrosa, Mercedes; Cuadrado Vives, Carmen; Brito, Miguel; Asensio-S-Manzanera, Carmen; Asensio Vegas, Carmen | artículo |
openAccess | | 2018 | Development of antioxidant breads enriched with carob byproducts and seaweeds | Rico, Daniel CSIC ORCID; Alonso de Linaje, Ana; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Asensio Vegas, Carmen; Miranda, Jonatan; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belén CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 2012 | Efecto del consumo de dietas hipocalóricas que incluyen una elevada ingesta de judías secas. Estudio controlado en sujetos obesos | Sanfiel, Brito; Beltrán de Miguel, Beatriz; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Asensio Vegas, Carmen | comunicación de congreso |
openAccess | | 2017 | Efecto del consumo de yogur de oveja y vaca sobre la microbiota de adultos sanos | Redondo, Noemí CSIC; García-González, Natalia; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Asensio Vegas, Carmen; Nova, Esther CSIC ORCID | presentación |
openAccess | | 2017 | Effect of ewe’s (semi-skimmed and whole) and cow’s milk yogurt consumption on the lipid profile of control subjects: a crossover study | Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Nova, Esther CSIC ORCID ; García-González, Natalia; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Delgado, David; Gredilla, Ana-Elisa; Bueno, Francisco; Asensio Vegas, Carmen | artículo |
openAccess | | 2019 | Effects of ewe’s milk yogurt (whole and semi-skimmed) and cow’s milk yogurt on inflammation markers and gut microbiota of subjects with borderline-high plasma cholesterol levels: a crossover study | Redondo, Noemí CSIC; García-González, Natalia; Díaz-Prieto, Ligia E. CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Asensio Vegas, Carmen; Nova, Esther CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | abr-2010 | Papel de las leguminosas en la alimentación actual | Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Martín Pedrosa, Mercedes; Farré Rovir, R.; Asensio Vegas, Carmen | artículo |