English   español  

Navegación por Autor Artés-Hernández, Francisco

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 8 de 8
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess12-feb-2007Enriched ozone atmosphere enhances bioactive phenolics in seedless table grapes after prolonged shelf lifeArtés-Hernández, Francisco; Artés Calero, Francisco; Aguayo, Encarnación; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccesssep-2001Industrialización del melón procesado frescoAguayo, Encarnación; Escalona, Victor Hugo; Artés-Hernández, Franciscoartículo
closedAccess2000Modified atmosphere packaging of pomegranateArtés-Hernández, Francisco; Villaescusa, Raquel CSIC; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCIDartículo
closedAccess4-ene-2006Modified atmosphere packaging preserves quality of SO2-free ‘Superior seedless’ table grapesArtés-Hernández, Francisco; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Artés Calero, Franciscoartículo
closedAccess30-jul-2003Quality and enhancement of bioactive phenolics in cv. Napoleon table grapes exposed to different postharvest gaseous treatmentsArtés-Hernández, Francisco; Artés Calero, Francisco; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
closedAccessjun-2002Quality changes in fresh cut tomato as affected by modified atmosphere packagingArtés-Hernández, Francisco; Conesa, María Ángeles CSIC; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccessnov-2001Quality of broccoli as influenced by film wrapping during shipmentArtés-Hernández, Francisco; Vallejo, Fernando CSIC ORCID; Martínez López, Juan Antonioartículo
closedAccessabr-2000Thermal postharvest treatments for improving pomegranate quality and shelf lifeArtés-Hernández, Francisco; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Villaescusa, Raquel CSICartículo