English   español  

Browsing by Author Artés Calero, Francisco

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess2001Caracterización agronómica y atributos de calidad de dieciséis variedades de tomate procesado en frescoArtés Calero, Francisco; Aguayo, Encarnación; Giménez, J.artículo
closedAccess8-Aug-2007Effect of deficit irrigation on apricot fruit quality at harvest and during storagePérez-Pastor, A.; Ruiz Sánchez, M. Carmen ; Martínez López, Juan Antonio; Nortes, Pedro Antonio ; Artés Calero, Francisco; Domingo Miguel, Rafaelartículo
openAccessARTICULOS297436[1].pdf.jpg2002Effect of Superatmospheric Oxygen Packaging on Sensorial Quality, Spoilage, and Listeria monocytogenes and Aeromonas caviae Growth in Fresh Processed Mixed SaladsAllende, Ana  ; Artés Calero, Franciscoartículo
closedAccess12-Feb-2007Enriched ozone atmosphere enhances bioactive phenolics in seedless table grapes after prolonged shelf lifeArtés-Hernández, Francisco; Artés Calero, Francisco; Aguayo, Encarnación; Tomás Barberán, Francisco artículo
closedAccess4-Jan-2006Modified atmosphere packaging preserves quality of SO2-free ‘Superior seedless’ table grapesArtés-Hernández, Francisco; Tomás Barberán, Francisco ; Artés Calero, Franciscoartículo
openAccess2102330_B1.pdf.jpg16-Mar-1998Procedimiento para la conservación de semillas de granada en frescoArtés Calero, Francisco; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Martínez López, Juan Antoniopatente
openAccess328-1-2001.pdf.jpgDec-2001Procesado en fresco del melón "amarillo" y evolución de su calidad sensorialAguayo, Encarnación; Artés Calero, Franciscoartículo
openAccess2001Procesado en fresco y conservación en atmósfera modificada de dieciséis variedades de tomateEscalona, Victor Hugo; Artés Calero, Francisco; Aguayo, Encarnaciónartículo
closedAccess30-Jul-2003Quality and enhancement of bioactive phenolics in cv. Napoleon table grapes exposed to different postharvest gaseous treatmentsArtés-Hernández, Francisco; Artés Calero, Francisco; Tomás Barberán, Francisco artículo
closedAccessAug-2003UV-C radiation as a novel technique for keeping quality of fresh processed ‘Lollo Rosso’ lettuceAllende, Ana  ; Artés Calero, Franciscoartículo