Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2000 | Biological response of rats fed with tofu treated with high hydrostatic pressure | Préstamo, Guadalupe CSIC ; Arroyo, G. | artículo |
closedAccess | | 1997 | Effect of high pressure on the reduction of microbial populations in vegetables | Arroyo, G.; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Préstamo, Guadalupe CSIC | artículo |
closedAccess | | 2000 | Fruit preservation under high hydrostatic pressure | Préstamo, Guadalupe CSIC ; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Arroyo, G. | artículo |
closedAccess | | 1998 | High hydrostatic pressure effects on vegetable structure | Préstamo, Guadalupe CSIC ; Arroyo, G. | artículo |
closedAccess | | 1999 | High pressure response of fruit jams contaminated with Listeria monocytogenes | Préstamo, Guadalupe CSIC ; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Fonberg-Broczek, M.; Arroyo, G. | artículo |
closedAccess | | 2005 | Intestinal microbiota in rats fed with tofu (soy curd) treated under high pressure | Arroyo, G.; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Pedrazuela, A.; Préstamo, Guadalupe CSIC | artículo |
closedAccess | | 1999 | Protective effect of ascorbic acid against the browning developed in apple fruit treated with high hydrostatic pressure | Préstamo, Guadalupe CSIC ; Arroyo, G. | artículo |
closedAccess | | 2001 | Reaction of B. cereus bacteria and peroxidase enzymes under pressures >400 MPa | Préstamo, Guadalupe CSIC ; Arabas, J.; Fonberg-Broczek, M.; Arroyo, G. | artículo |
closedAccess | | 2002 | Response of rats to intake of tofu treated under high-pressure | Préstamo, Guadalupe CSIC ; Lasunción, Miguel A.; Arroyo, G. | artículo |
closedAccess | | 1999 | Response to high-pressure, low-temperature treatment in vegetables: Determination of survival rates of microbial populations using flow cytometry and detection of peroxidase activity using confocal microscopy | Arroyo, G.; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Préstamo, Guadalupe CSIC | artículo |
openAccess | | 22-sep-2017 | Resultados productivos de un sistema de alimentación basado en pienso y paja en granjas comerciales de ovino y caprino de leche | Bello, J. M.; Arroyo, G.; Marqués, F.; Romero, J.; González, G.; Balado, J.; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2003 | Role of buckwheat diet on rats as prebiotic and healthy food | Préstamo, Guadalupe CSIC ; Pedrazuela, A.; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Lasunción, Miguel A.; Arroyo, G. | artículo |
openAccess | | 27-oct-2022 | Sostenibilidad en granja: un modelo certificado y práctico | Bello, J.M.; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Real, M.A.; Ruiz, S.; González, G.; Arroyo, G.; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2000 | Soybean vegetable protein (tofu) preserved with high pressure | Préstamo, Guadalupe CSIC ; Lesmes, M.; Otero, Laura CSIC ORCID; Arroyo, G. | artículo |
closedAccess | | 2013 | Variaciones en la respuesta productiva de corderos en cebo en condiciones prácticas de explotación: Efecto del peso vivo, sexo, genotipo y época | Bello, J. M.; Arroyo, G.; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID | comunicación de congreso |