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Browsing by Author Arribas Lorenzo, Gema

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Acrylamide content of selected Spanish foods: Survey of biscuits and bread derivativesRufián Henares, J. A.; Arribas Lorenzo, Gema ; Morales, F. J.  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Acrylamide formation in a cookie system as influenced by the oil phenol profile and degree of oxidationArribas Lorenzo, Gema ; Fogliano, V.; Morales, F. J.  Artículo
openAccessNOISI-14-2008-ALIMENTARIA-Acrilamida-IMSP-IF.pdf.jpgMay-2008Actuaciones sobre la presencia de acrilamida en alimentos comercializados en EspañaMorales, F. J.  ; Arribas Lorenzo, Gema ; Jiménez Pérez, Salvio ; Jiménez Navarro, P.; Alarcón Serrano, E.; Borge Larrañaga, J.; Martín Gutiérrez, M. JustinaArtículo
openAccessanalprocalimnet.pdf.jpg2013Análisis, inhibición e ingesta de nuevos contaminantes químicos de procesado en alimentosArribas Lorenzo, Gema Tesis
openAccessOPEN_SCI_085.pdf.jpg2010Analysis, distribution, and dietary exposure of glyoxal and methylglyoxal in cookies and their relationship with other heat-induced contaminantsArribas Lorenzo, Gema ; Morales, F. J.  Artículo
closedAccess3-Aug-2008Antioxidant activity of cookies and its relationship with heat-processing contaminants: A risk/benefit approachMorales, F. J.  ; Martin, S.; Açar, Ö. Ç.; Arribas Lorenzo, Gema ; Gökmen, V.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Degradation of free tryptophan in a cookie model system and its application in commercial samplesMorales, F. J.  ; Açar, Ö. Ç.; Serpen, A.; Arribas Lorenzo, Gema ; Gökmen, V.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Determinación de acrilamida en alimentos procesadosAlarcón Serrano, E.; Borge Larrañaga, J.; Martín Gutiérrez, M. Justina; Arribas Lorenzo, Gema ; Morales, F. J.  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Dietary exposure to acrylamide from potato crisps to the Spanish populationArribas Lorenzo, Gema ; Morales, F. J.  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effect of pyridoxamine on acrylamide formation in a glucose/asparagine model systemArribas Lorenzo, Gema ; Morales, F. J.  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Estimation of dietary intake of 5-hydroxymethylfurfural and related substances from coffee to Spanish populationArribas Lorenzo, Gema ; Morales, F. J.  Artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2008Investigating the correlation between acrylamide content and browning ratio of model cookiesGökmen, V.; Açar, Ö. Ç.; Arribas Lorenzo, Gema ; Morales, F. J.  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Isolation and Structural Characterization of acrylamide-pyridoxamine adductsArribas Lorenzo, Gema ; Pintado-Sierra, Mercedes ; Morales, F. J.  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Multiple-stage extraction strategy for the determination of acrylamide in foodsGökmen, V.; Morales, F. J.  ; Ataç, B.; Serpen, A.; Arribas Lorenzo, Gema Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Recent insights in acrylamide as carcinogen in foodstuffsArribas Lorenzo, Gema ; Morales, F. J.  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Recent Insights in Acrylamide as Carcinogen in Foodstuffs.Arribas Lorenzo, Gema ; Morales, F. J.  Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008The formation of potentially harmful compounds in churros, a Spanish fried-dough pastry, as influenced by deep frying conditionsMorales, F. J.  ; Arribas Lorenzo, Gema Artículo