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español
Navegación por Autor Arlorio, M.
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 15-abr-2016 | Factors influencing the formation of histaminol, hydroxytyrosol, tyrosol, and tryptophol in wine: Temperature, alcoholic degree, and amino acids concentration | Bordiga. M.; Lorenzo, Cándida; Pardo, F.; Salinas, M. Rosario; Travaglia, F.; Arlorio, M.; Coïsson, J. D.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | sep-2017 | The impacts of temperature, alcoholic degree and amino acids content on biogenic amines and their precursor amino acids content in red wine | Lorenzo, Cándida; Bordiga. M.; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Travaglia, F.; Arlorio, M.; Salinas, M. Rosario; Coïsson, J. D.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID | artículo |