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Navegación por Autor Arias, Ignacio

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openAccess4475-Article -50992-1-10-20220114.pdf.jpg11-ene-2021Access to wine experts' long-term memory to decipher an ill-defined sensory concept: The case of green red wineSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Arias, Ignacio; Ferrero-del-Teso, Sara CSIC ORCID; Escudero, Ana CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-jul-2017Characterization of green character of red winesFerrero-del-Teso, Sara CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Arias, Ignacio; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Escudero, Ana CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2018Chemo-sensory approach for the identification of chemical compounds driving green character in red winesSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Arias, Ignacio; Ferrero-del-Teso, Sara CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Escudero, Ana CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDartículo
openAccessEffect of grape maturity.pdf.jpgene-2020Effect of grape maturity on wine sensory and chemical features: The case of Moristel winesFerrero-del-Teso, Sara CSIC ORCID; Arias, Ignacio; Escudero, Ana CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessEffects_vineyard.pdf.jpg6-nov-2019Effects of vineyard ‘potential’ and grape maturation on the aroma-volatile profile of Grenache winesArias, Ignacio; Lacau, Blanca; Astrain, Jesús; Barón, Cristina; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Escudero, Ana CSIC ORCIDartículo