English   español  

Navegación por Autor Andújar-Ortiz, Inmaculada

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 18 de 18
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Aplication of pre-column derivatization with 2,3 naphtalenedialdehyde and RP-HPLC-FL for the analysis of glutathione and its precursor G-glutamyl-cysteine in wines and model wines supplemented with oenological inactive preparationsAndújar-Ortiz, Inmaculada ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Póster
closedAccess2010Application of Supercritical CO2 Extraction for the Elimination of Odorant Volatile Compounds from Winemaking Inactive Dry Yeast PreparationPozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Andújar-Ortiz, Inmaculada ; Mendiola, J. A.  ; Ibáñez, Elena  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Assessment of the effect of non-volatile wine matrix on the volatility of typical wine aroma compounds by HS-SPME-GC-MS analysisRodríguez-Bencomo, Juan José ; Muñoz-González, Carolina ; Andújar-Ortiz, Inmaculada ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Comunicación de congreso
openAccessoct-2011Assessment of the effect of the non-volatile wine matrix on the volatility of typical wine aroma compounds by headspace solid phase microextraction/gas chromatography analysisRodríguez-Bencomo, Juan José ; Muñoz-González, Carolina ; Andújar-Ortiz, Inmaculada ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Artículo
closedAccess25-nov-2009Characterization of Commercial Inactive Dry Yeast Preparations for Enological Use Based on Their Ability To Release Soluble Compounds and Their Behavior toward Aroma Compounds in Model WinesPozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Andújar-Ortiz, Inmaculada ; Alcaide-Hidalgo, J. M.; Martín-Álvarez, Pedro Jesús; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Effect of using glutathione-enrichedinactive dry yeast preparations on the phenolic composition of rosé grenache wines during winemakingAndújar-Ortiz, Inmaculada ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Garrido, Ignacio; Bartolomé, Begoña  ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
openAccesslevaduraspreservararoma vinos.pdf.jpg2014El uso de levaduras inactivas puede preservar el aroma de vinos jóvenesAndújar-Ortiz, Inmaculada ; Chaya, C.; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Trabajo de divulgación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Fate of the glutathione released from inactive dry yeast preparations during the alcoholic fermentation of white mustsRodríguez-Bencomo, Juan José ; Andújar-Ortiz, Inmaculada ; Sánchez-Patán, Fernando ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Artículo
openAccessImpact of glutathione enriched.pdf.jpg2014Impact of glutathione-enriched inactive dry yeast preparations on the stability of terpenes during model wine agingRodríguez-Bencomo, Juan José ; Andújar-Ortiz, Inmaculada ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Simó, Carolina  ; González, Javier; Chana, Antonio; Dávalos, J.Z. ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Artículo
openAccessProp_REVIsed(II).pdf.jpg2014Impact of using new commercial glutathione enriched inactive dry yeast oenological preparations on the aroma and sensory properties of winesAndújar-Ortiz, Inmaculada ; Chaya, C.; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Artículo
openAccess2010Impact of using Trepat and Monastrell red grape varieties on the volatile and nitrogen composition during the manufacture of rosé Cava sparkling winesPozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Andújar-Ortiz, Inmaculada ; Pueyo, E. Artículo
openAccessLevadurassecas.pdf.jpg2011Nuevos avances en el conocimiento de los preparados de levaduras secas inactivas y sus aplicaciones industrialesAndújar-Ortiz, Inmaculada ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Preparados enológicos comerciales a base de levaduras secas inactivas: Caracterización, modo de acción e influencia en la composición y características sensoriales de los vinosAndújar-Ortiz, Inmaculada Tesis
openAccess2350789_A1.pdf.jpg27-ene-2011Procedimiento para la eliminación de compuestos odorantes presentes en preparaciones de levaduras mediante el empleo CO2 supercríticoMoreno-Arribas, M. Victoria  ; Mendiola, J. A.  ; Ibáñez, Elena  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Andújar-Ortiz, Inmaculada Solicitud de patente
openAccessP200930366 desaromatizacion de levadura seca inactiva CO2.pdf.jpg29-jun-2009Procedimiento para la eliminación de compuestos odorantes presentes en preparaciones de levaduras mediante el empleo de CO2 supercríticoPozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Andújar-Ortiz, Inmaculada ; Mendiola León, Jose Antonio ; Ibáñez, Elena  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Patente
openAccessReversed-Phase High-Performance.pdf.jpg2012Reversed-phase high-performance liquid chromatography–fluorescence detection for the analysis of glutathione and its precursor γ-glutamyl cysteine in wines and model wines supplemented with oenological inactive dry yeast preparationsAndújar-Ortiz, Inmaculada ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Rodríguez-Bencomo, Juan José Artículo
openAccessP.II.44-No%20163%20P%20Pozo%20Bayon%20Andujaretal_OIV2010final.pdf.jpgjun-2010Role of glutathione enriched inactive yeast preparations on the aroma of winesAndújar-Ortiz, Inmaculada ; Rodríguez-Bencomo, J. J.; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Role of specific components from commercial inactive dry yeast winemaking preparations on the growth of wine lactic acid bacteriaAndújar-Ortiz, Inmaculada ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; García-Ruiz, Almudena ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo