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Navegación por Autor Ancos, Begoña de

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2005Advances in Use of High Pressure to Processing and Preservation of Plant FoodsCano, M. Pilar  ; Ancos, Begoña de Capítulo de libro
openAccessAspectos_industriales.pdf.jpg2011Aspectos industrialesLorente, J.; Valero, Miriam; Ancos, Begoña de ; Martí, N.; García, S.; López, N.; Ramos, Sonia ; Esturo, A.Capítulo de libro
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2009Aspectos Nutricionales y saludables de vegetales frescos cortadosAncos, Begoña de ; Sánchez-Moreno, Concepción ; Cano, M. Pilar  Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Betalains and phenolic compounds of leaves and stems of Alternanthera brasiliana and Alternanthera tenellaDeladino, Lorena; Álvarez Acero, Inmaculada ; Ancos, Begoña de ; Sánchez-Moreno, Concepción ; Molina García, Antonio D. ; Schneider Teixeira, AlineArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Bioaccessibility of tocopherols, carotenoids, and ascorbic acid from milk- and soy-based fruit beverages: Influence of food matrix and processingCilla, Antonio; Ancos, Begoña de ; Sánchez-Moreno, Concepción ; Cano, M. Pilar  ; Plaza, Lucía Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Bioactive compounds from vegetable and fruit by-productsAncos, Begoña de ; Colina Coca, Clara ; González Peña, Diana ; Sánchez-Moreno, Concepción Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Calidad higiénico-sanitaria de los productos mínimamente procesadosAncos, Begoña de ; Cano, M. Pilar  ; Muñoz, M.Capítulo de libro
openAccess2012Caracterización fisiológica postcosecha de aceituna de mesa. Sensibilidad al pardeamiento (molestado)Alique, Rafael ; Ancos, Begoña de ; Alonso, Jesús Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Carotenoid and carotenoid ester composition in mango fruit as influenced by processing methodCano, M. Pilar  ; Ancos, Begoña de Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2011Carotenoid and flavanone content during refrigerated storage of orange juice processed by high-pressure, pulsed electric fields and low pasteurizationPlaza, Lucía ; Sánchez-Moreno, Concepción ; Ancos, Begoña de ; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Cano, M. Pilar  Artículo
closedAccessjun-2006Carotenoid content and antioxidant capacity of Mediterranean vegetable soup (gazpacho) treated by high-pressure/temperature during refrigerated storagePlaza, Lucía ; Sánchez-Moreno, Concepción ; Ancos, Begoña de ; Cano, M. Pilar  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Carotenoid pigments and colour of hermaphrodite and female papaya fruits (Carica papaya L) cv sunrise during post-harvest ripeningCano, M. Pilar  ; Ancos, Begoña de ; Lobo, M. G.; Monreal, M.Artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg11-ene-2013Changes in the structure and antioxidant properties of onions by high pressure treatmentVázquez-Gutiérrez, José Luis; Plaza, Lucía ; Hernando, Isabel; Sánchez-Moreno, Concepción ; Quiles, Amparo; Ancos, Begoña de ; Cano, M. Pilar  Artículo
closedAccess1-jun-2008Characterisation of onion (Allium cepa L.) by-products as food ingredients with antioxidant and antibrowning propertiesRoldán-Marín, Eduvigis; Sánchez-Moreno, Concepción ; Ancos, Begoña de ; Cano, M. Pilar  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Characteristics of stirred low-fat yoghurt as affected by high pressureAncos, Begoña de ; Cano, M. Pilar  ; Gómez, Rosario Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Combined high pressure/temperatura treatments to quality improvement of fruit-derived productsCano, M. Pilar  ; Hernández, A.; Ancos, Begoña de Capítulo de libro
closedAccessnov-2004Consumption of High-Pressurized Vegetable Soup Increases Plasma Vitamin C and Decreases Oxidative Stress and Inflammatory Biomarkers in Healthy HumansSánchez-Moreno, Concepción ; Cano, M. Pilar  ; Ancos, Begoña de ; Plaza, Lucía ; Olmedilla Alonso, Begoña ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Determination of phenolic compounds and bioaccessibility in different apple varietiesFernández-Jalao, Irene; Luzuriaga, Eva; Sánchez-Moreno, Concepción ; Ancos, Begoña de Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Dietary onion ameliorates antioxidant defence, inflammatory response, and cardiovascular risk biomarkers in hypercholesterolemic Wistar ratsColina Coca, Clara ; González Peña, Diana ; Ancos, Begoña de ; Sánchez-Moreno, Concepción Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Differences among Spanish and Latin-American banana cultivars: Morphological, chemical and sensory characteristicsCano, M. Pilar  ; Ancos, Begoña de ; Matallana, M. C.; Camarasa, M.; Reglero, Guillermo  ; Tabera, JavierArtículo