English   español  

Browsing by Author Aldai, Noelia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 26  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2018An alternative beef production system in mountain areas of northern Spain: genotype effectBeldarrain, L. R.; Aldai, Noelia ; Lavín, Paz  ; Jaroso, R.; Mantecón, Ángel R.  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017An assessment of the fatty acid composition of horse-meat available at the retail level in northern SpainBelaunzaran, X.; Lavín, Paz  ; Barron, L.J.R.; Mantecón, Ángel R.  ; Kramer, J. K. G.; Aldai, Noelia artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpgFeb-2012Association analyses of single nucleotide polymorphisms in bovine stearoyl-CoA desaturase and fatty acid synthase genes with fatty acid composition in commercial cross-bred beef steersLi, C.; Aldai, Noelia ; Vinsky, M.; Dugan, M. E. R.; McAllister, T. A.artículo
openAccessALDAI, N_Breed effect.pdf.jpg2012Breed effect on quality veal production in mountain areas: emphasis on meat fatty acid compositionAldai, Noelia ; Lavín, Paz  ; Kramer, J. K. G.; Jaroso, Raquel ; Mantecón, Ángel R.  artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2012Breed effect on trans-18:1, conjugated linoleic acid and polyunsaturated fatty acid profile of veal meat produced in mountain areas of northern spainAldai, Noelia ; Lavín, Paz  ; Kramer, J. K. G.; Jaroso, Raquel ; Mantecón, Ángel R.  póster de congreso
openAccessBalaunzarán, X._Caracterización de la carne de caballo (2015).pdf.jpg9-Nov-2015Caracterización de la carne de caballo comercializada en el Norte de España: composición química y perfil de ácidos grasosBelaunzaran, X.; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  ; Kramer, J. K. G.; Aldai, Noelia póster de congreso
openAccessAldai, N. et al_ AIDA 2015.pdf.jpgMay-2015Caracterización de la carne de caballo: composición química y perfil de ácidos grasosBelaunzaran, X.; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  ; Aldai, Noelia comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-Aug-2015Characterization of retail horse-meat in Northern Spain: Chemical composition and fatty acid profileBelaunzaran, X.; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  ; Kramer, J. K. G.; Aldai, Noelia comunicación de congreso
openAccessMantecon, A.R. et al._AIDA 2015.pdf.jpgMay-2015Efecto del genotipo en la calidad nutricional de la carne de terneros producidos en el Valle del Nansa (Cantabria)Aldai, Noelia ; Lavín, Paz  ; Jaroso, Raquel ; Sánchez Briñas, B.; Mantecón, Ángel R.  comunicación de congreso
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpgJun-2013Effect of dietary carnosic acid on the fatty acid profile and flavour stability of meat from fattening lambsMorán, Lara ; Giráldez, Francisco Javier  ; Panseri, S.; Aldai, Noelia ; Jordan, M. J.; Chiesa, L. M.; Andrés, Sonia  artículo
openAccessANIMAL-17-60171_R2prueba.pdf.jpg2018Effect of slaughter age and feeding system on the neutral and polar lipid composition of horse meatBelaunzaran, X.; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  ; Kramer, J. K. G.; Aldai, Noelia artículo
openAccessJun-2014Effects of linseed and quercetin added to the diet of fattening lambs on the fatty acid profile and lipid antioxidant status of meat samplesAndrés, Sonia  ; Morán, Lara ; Aldai, Noelia ; Tejido, María L. ; Prieto, Nuria ; Bodas, Raúl ; Giráldez, Francisco Javier  artículo
closedAccess2012Evaluating the in vitro metabolism of docosahexaenoic acid in sheep rumen fluidAldai, Noelia ; Hervás, Gonzalo  ; Belenguer, Álvaro  ; Frutos, Pilar  ; Mantecón, Ángel R.  ; Kramer, J. K. G.artículo
openAccess13-Aug-2017Feeding affected the neutral and polar lipid composition of muscle in foalsBelaunzaran, X; Lavín, Paz  ; Kramer, J. K. G.; Aldai, Noelia póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Horse-meat for human consumption - Current research and future opportunitiesBelaunzaran, X.; Bessa, Rui J. B.; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  ; Kramer, J. K. G.; Aldai, Noelia artículo
openAccessAldai, N. Animal 2011.pdf.jpg2011Length of concentrate finishing affects the fatty acid composition of grass-fed and genetically lean beef: an emphasis on trans-18:1 and conjugated linoleic acid profilesAldai, Noelia ; Dugan, M. E. R.; Kramer, J. K. G.; Martínez, A.; López Campos, Oscar ; Mantecón, Ángel R.  ; Osoro, Koldoartículo
openAccessAIDA 2013 Mantecon 742-744 (2013).pdf.jpgMay-2013Perfil de ácidos grasos de la grasa subcutánea en terneros Limusín y Tudanca x Charolés producidos en el Valle del Nansa (Cantabria).Aldai, Noelia ; Lavín, Paz  ; Jaroso, Raquel ; Sánchez Briñas, B.; Mantecón, Ángel R.  comunicación de congreso
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2012Perfil de ácidos grasos totales de la carne de ternera producida en el valle del Nansa (Cantabria)Aldai, Noelia ; Lavín, Paz  ; Kramer, J. K. G.; Jaroso, Raquel ; Mantecón, Ángel R.  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg16-Sep-2014Products of docosahexaenoic acid (DHA) metabolism by mixed ruminal microorganisms from sheepAldai, Noelia ; Delmonte, P.; Alves, S. P.; Fardin-Kia, A. R.; Kramer, J. K. G.; Mantecón, Ángel R.  ; Bessa, R. J. B.comunicación de congreso
closedAccess2012Red blood cell trans-18:1 isomeric profile correlates with subcutaneous fat and muscle profiles in beef cattleAldai, Noelia ; Dugan, M. E. R.; Rolland, D. C.; Aalhus, J. L.artículo