English
español
Navegación por Autor Wronkowska, Małgorzata
Mostrando resultados 4 a 6 de 6
< Anterior
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
---|---|---|---|---|---|
openAccess | 2013 | Effect of Starch Substitution by Buckwheat Flour on Gluten-Free Bread Quality | Wronkowska, Małgorzata; Haros, Monika CSIC ORCID ; Soral-Śmietana, Maria | artículo | |
openAccess | 2013 | Effect of whole amaranth flour on bread properties and nutritive value | Sanz Penella, Juan Mario CSIC; Wronkowska, Małgorzata; Soral-Śmietana, Maria; Haros, Monika CSIC ORCID | artículo | |
openAccess | 2014 | Wet-milling of buckwheat with hull and dehulled - The properties of the obtained starch fraction | Wronkowska, Małgorzata; Haros, Monika CSIC ORCID | artículo |