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Navegación por Autor Villalobos Delgado, L. H.
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2015 | Effect of the addition of hop (infusion or powder) on the oxidative stability of lean lamb patties during storage | Villalobos Delgado, L. H.; Caro, I.; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J. | artículo |
closedAccess | | 2017 | Effects of sunflower soap stocks on light lamb meat quality | Blanco, Carolina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Morán, Lara CSIC ORCID; Mateo, J.; Villalobos Delgado, L. H.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Quality characteristics of a dry-cured lamb leg as affected by tumbling after dry-salting and processing time | Villalobos Delgado, L. H.; Caro, I.; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Morán, Lara CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J. | artículo |