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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 5-nov-2019 | Bioengineering Tools to Aid the Study of Oral Processing Deficiencies: A Pathway to Tailored Food Products | Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 28-jul-2019 | Bread or beer: What is tweeted on gluten-free | Puerta, Patricia CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Vidal, Leticia; Ares, Gastón; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 1-mar-2023 | Brewer’s Spent Grain Used in Fiber-Enriched Burgers—Influence of Sustainability Information on Consumer Responses | Curutchet, Ana; Arcia, Patricia; Prisco, Fátima; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 22-may-2017 | Cambios en la viscosidad de matrices alimentarias con almidón durante el procesamiento oral in vitro | Arancibia, Carla; Agudelo, Alejandra CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 26-jun-2019 | ¿Cambios en nuestra manera de masticar cuando llevamos a cabo una evaluacion de TDS? | Rizo, Arantxa; Jiménez-Pérez, I.; Camacho García, A.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Pérez-Soriano, P.; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 10-ene-2023 | Changes in consumers interest on cheeses with health benefits and different manufacture types over the last decade | Curuchet, Ana; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Arcia, Patricia | artículo |
closedAccess | | jun-2020 | Changing chemical leavening to improve the structural, textural and sensory properties of functional cakes with blackcurrant pomace | Diez-Sánchez, Elena; Llorca, Empar; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Hernando, Isabel | artículo |
openAccess | | 9-jul-2022 | Characterization of Dysphagia Thickeners Using Texture Analysis-What Information Can Be Useful? | Baixauli, Raquel CSIC; Bolivar-Prados, Mireia; Ismael-Mohammed, Kovan; Clavé, Pere; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 5-nov-2021 | Check-all-that-apply questions including the ideal product as a tool for selecting varieties in breeding programs. A case study with mandarins | Giménez Sanchis, Adrián; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Tarancón, Paula CSIC; Aleza, Pablo; Besada, Cristina | artículo |
openAccess | | 14-jun-2023 | Classification trees as machine learning tool to explore consumers’ purchasing decision pathway. A case-study on parent's perception of baby food jars | Carrillo, Elizabeth CSIC ORCID; González Velasco, Mónica CSIC; Parrilla, Rubén; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 11-jun-2020 | Co-occurrence networks of Twitter content after manual or automatic processing. A case- study on “gluten-free” | Puerta, Patricia CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Vidal, Leticia; Ares, Gastón; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 15-jun-2022 | Coeliac consumers’ expectations and eye fixations on commercial gluten-free bread packages | Puerta, Patricia CSIC ORCID; Carrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Badia Olmos, Celia; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | ene-2007 | Colour and consistency of semi-solid dairy desserts: Instrumental and sensory measurements | Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | 18-oct-2018 | ¿Comer por capricho?.Estudios de las motivaciones y ocasiones de consumo de galletas | Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Marcano, Johanna CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 1-mar-2022 | ¿Cómo afrontan los consumidores la transición hacia un menor consumo de carne? | Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 9-abr-2020 | Consumer Description by Check-All-That-Apply Questions (CATA) of the Sensory Profiles of Commercial and New Mandarins. Identification of Preference Patterns and Drivers of Liking | Tarancón, Paula CSIC; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Aleza, Pablo; Besada, Cristina | artículo |
closedAccess | | 2022 | Consumer Perception as a Criterion for Process Design | Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 3-jul-2017 | Consumer perceptions of indulgence: A case study with cookies | Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Marcano, Johanna CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2016 | Consumer perceptions, descriptive profile, and mechanical properties of a novel product with chickpea flour: Effect of ingredients | Jiménez, M. José CSIC; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Fuentes, Raúl CSIC; Canet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 26-feb-2021 | Consumer Response to Cake with Apple Pomace as a Sustainable Source of Fibre | Curutchet, Ana; Trias, Julieta; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Arcia, Patricia | artículo |