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Navegación por Autor Sentandreu, Miguel Ángel

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openAccessJProteome2023-Beldarrain.pdf.jpg29-nov-2022Application of 2-D DIGE to study the effect of ageing on horse meat myofibrillar sub-proteomeBeldarrain, Lorea R; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Aldai, Noelia CSIC; Sentandreu, Miguel Ángel; Miller, Ingridartículo
openAccessJFCA2022-Fuente.pdf.jpg1-ago-2022Assessment of caspase activity in post mortem muscle as a way to explain characteristics of DFD beefFuente García, Claudia; Aldai, Noelia CSIC; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Oliván, Mamen; Franco, Daniel; García-Torres, Susana; Sentandreu, Miguel Ángelartículo
openAccessanimals-11-02291-v4.pdf.jpg3-ago-2021Assessment of stress by serum biomarkers in calves and their relationship to ultimate ph as an indicator of meat qualityGarcía-Torres, Susana; Cabeza de Vaca, María; Tejerina, David; Romero Fernández, María Pilar; Ortiz, Alberto; Franco, Daniel; Sentandreu, Miguel Ángel; Oliván, Mamenartículo
openAccessjsfa.11293.pdf.jpg3-may-2021Caspase activity in post mortem muscle and its relation to cattle handling practicesFuente-García, Claudia; Aldai, Noelia CSIC; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Oliván, Mamen; Franco, Daniel; García-Torres, Susana; Barron, Luis Javier R.; Sentandreu, Miguel Ángelartículo
openAccess10-oct-2022Data of manuscript Proteome changes of tiger nut “horchata” drink induced by dynamic high pressure homogenization processingNavarro, Jose L.; Alegre Castro, Daniel CSIC; Sentandreu, Miguel Ángel; Rodrigo, Dolores; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID dataset
openAccessMeat Science2022-Beldarrain.pdf.jpg6-oct-2021Effect of ageing time on the volatile compounds from cooked horse meatBeldarrain, Lorea R.; Morán, Lara CSIC ORCID; Sentandreu, Miguel Ángel; Barron, Luis Javier R.; Aldai, Noelia CSICartículo
openAccessDatos pendientes de registrar.pdf.jpgdic-2021Experimental data files of manuscript Horse meat tenderization in relation to post-mortem evolution of the myofibrillar sub-proteomeBeldarrain, Lorea R.; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Aldai, Noelia CSIC; Sentandreu, Miguel Ángeldataset
openAccessMeatSCI2022-Beldarrain.pdf.jpgjun-2022Horse meat tenderization in relation to post-mortem evolution of the myofibrillar sub-proteomeBeldarrain, Lorea R; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Aldai, Noelia CSIC; Sentandreu, Miguel Ángelartículo
openAccessITEA2022-Zamuz.pdf.jpg1-jun-2022Impacto del modo de transporte al matadero (mezcla o no mezcla con animales extraños) de terneros de las razas Asturiana de los Valles y Retinta en los atributos físico‑químicos y organolépticos de carne madurada. Aceptabilidad y preferencia de los consumidoresZamuz, Sol CSIC ORCID; García-Torres, Susana; de Vaca, María Cabeza; Tejerina, David; Ortiz, Alberto; Oliván, Mamen; Sierra, Verónica; Diñeiro, Yolanda; Sentandreu, Miguel Ángel; López-Pedrouso, María; Purriños, Laura; Lorenzo, José M.; Franco, Danielartículo
openAccessanimals-11-01421.pdf.jpg15-may-2021Muscle and Subcutaneous Fatty Acid Composition and the Evaluation of Ageing Time on Meat Quality Parameters of Hispano-Bretón Horse BreedBeldarrain, Lorea R.; Morán, Lara CSIC ORCID; Sentandreu, Miguel Ángel; Insausti, Kizkitza; Barron, Luis Javier R.; Aldai, Noelia CSICartículo
openAccessFoodChem2023-Garlito.pdf.jpg9-dic-2022New insights into the search of meat quality biomarkers assisted by Orbitrap Tribrid untargeted metabolite analysis and chemometricsGarlito, Borja; Sentandreu, Miguel Ángel; Yusà, Vicent; Oliván, Mamen; Pardo, Olga; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID artículo
openAccessITEA2021-Zamuz.pdf.jpg1-dic-2021Perfil sensorial de la carne de vacuno de la raza Retinta procedente de dos sistemas de producción durante la maduraciónZamuz, Sol CSIC ORCID; García-Torres, Susana; de Vaca, María Cabeza; Tejerina, David; Ortiz, Alberto; Oliván, Mamen; Sentandreu, Miguel Ángel; López-Pedrouso, María; Purriños, Laura; Lorenzo, José M.; Franco, Danielartículo
openAccessJAFC2021-Sentandreu.pdf.jpg25-jun-2021Protein Biomarkers of Bovine Defective Meats at a Glance: Gel-Free Hybrid Quadrupole-Orbitrap Analysis for Rapid ScreeningSentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Fuente-García, Claudia; Pardo, Olga; Oliván, Mamen; León, Núria; Aldai, Noelia CSIC; Yusà, Vicent; Sentandreu, Miguel Ángelartículo
openAccess22-abr-2020Raw Data of manuscript Characterization of the myofibrillar proteome as a way to better understand differences in bovine meats having different ultimate pH valuesFuente García, Claudia; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Aldai, Noelia CSIC; Oliván, Mamen; Sentandreu, Miguel Ángeldataset