Mostrando resultados 16 a 35 de 136
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2001 | Calentamiento de mezclas glucosa-metionina y disponibilidad del hierro: ensayos en células Caco-2 | Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Raigón, I.; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 2001 | Cambios en la solubilidad del Fe y el Zn debidos a la presencia de mezclas de glucosa-lisina calentadas | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2006 | Changes in calcium absorption and subsequent tissue distribution induced by Maillard reaction products: In vitro and in vivo assays | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
| | 17-ene-2024 | Chickpea Seed Flours Improve the Nutritional and the Antioxidant Profiles of Traditional Shortbread Biscuits: Effects of In Vitro Gastrointestinal Digestion | Delgado-Andrade, Cristina ; Olías, Raquel CSIC ORCID ; Marín-Manzano, Mari Carmen; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Clemente, Alfonso CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2005 | Comparative effects of glucose-lysine versus glucose-methionine Maillard reaction products consumption: in vitro and in vivo calcium availability | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
openAccess | | 11-jul-2019 | Composition and antioxidant properties of spanish extra virgin olive oil regarding cultivar, harvest year and crop stage | Borges, Thays H.; Serna, Adriana; López, Luis Carlos; Lara Escribano, Luis CSIC ORCID; Nieto Liñán, Rosa María CSIC ORCID; Seiquer, Isabel CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | Composition and functionality of bone affected by dietary glycated compounds | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Roncero Ramos, Irene CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | 2008 | Consequences of dietary MRP consumption on P bioavailability in humans. Relationships with Ca and protein utilisation. | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2012 | Consumption of highly processed foods: Effects on bioavailability and status of zinc and copper in adolescents | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | 2002 | Consumption of raw and fried sardine (Clupea pilchardus) as protein source of diets: Effects on iron metabolism in rats | Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Aspe, Teresa; Pérez Granados, Ana M. CSIC; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | 2001 | Contenido de Fe, Cu y Zn en algunos órganos de ratas alimentadas con dietas conteniendo mezclas calentadas de glucosa-metionina | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2012 | Contribución de la dieta mediterránea a la ingesta de potasio en adolescentes | Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 2007 | Copper content in typical Mediterranean menus | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 2002 | Copper metabolism in rats fed diets containing Maillard reaction products | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
openAccess | | 2015 | La deficiencia de lisina en la dieta promueve un aumento de grasa intramuscular en cerdos ibéricos y de genotipo convencional | Palma Granados, Patricia CSIC ORCID; Haro García, Ana María CSIC ORCID; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Lara Escribano, Luis CSIC ORCID; Aguilera Sánchez, José Fernando CSIC ORCID; Nieto Liñán, Rosa María CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2010 | Development of the Maillard reaction in foods cooked by different techniques. Intake of Maillard-derived compounds | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Haro, Ana; Castellano, Rosa CSIC; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | 2006 | Dieta mediterránea y utilización de la proteína en adolescentes | Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 2005 | Una dieta saludable mejora la utilización del hierro en adolescentes | Muñoz-Hoyos, A.; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; López-Frías, Magdalena; Navarro, María Pilar CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2006 | Dietary calcium utilization among a group of Spanish boys aged 11-14 years on their usual diets | Seiquer, Isabel CSIC ORCID; López-Frías, Magdalena; Muñoz-Hoyos, A.; Galdó, Gabriel; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | 2006 | Diets rich in Maillard reaction products affect protein digestibility in adolescent males aged 11-14 y | Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Díaz-Alguacil, José; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; López-Frías, Magdalena; Muñoz-Hoyos, A.; Galdó, Gabriel; Navarro, María Pilar CSIC | artículo |