English   español  

Navegación por Autor Saura Calixto, Fulgencio D.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 21 a 40 de 125 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessBeverages have an appreciable contribution to the intake of SDF_ a study in the Spanish diet.pdf.jpg2011Beverages have an appreciable contribution to the intake of soluble dietary fibre: A study in the Spanish dietDíaz Rubio, M. Elena CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Bioaccessibility of β-carotene, lutein, and lycopene from fruits and vegetablesGoñi, Isabel CSIC ORCID; Serrano, J.; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Bioactive compounds and antioxidant capacities of 18 non-traditional tropical fruits from BrazilRufino, Maria do Socorro M.; Alves, Ricardo; Brito, E. S, de; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Bioavailability of phenolic antioxidants associated with dietary fiber: Plasma antioxidant capacity after acute and long-term intake in humansPérez Jiménez, Jara; Serrano, J.; Tabernero, María CSIC; Arranz, Sara CSIC ORCID; Díaz Rubio, M. Elena CSIC ORCID; García-Diz, L.; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Caracterización completa de polifenoles (extraíbles y no extraíbles) por HPLC-ESI-QTOF MS/MS y MALDI-TOF MS en un complemento alimenticio de uva y granadaPérez-Ramírez, Iza F.; Reynoso-Camacho, Rosalía; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessCarbohydrateComposition.pdf.jpg2010Carbohydrate composition of ripe pineapple (cv. perola) and the glycemic response in humansCordenunsi, B.; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Díaz Rubio, M. Elena CSIC ORCID; Zuleta, A.; Tiné, M. A.; Buckeridge, M. S.; Silva, G. B. da; Menezes, E. W. deartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Changes in carbohydrate and protein content and composition of developing almond seedsSoler, L.; Cañellas, J.; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Characterization of dietary fiber and the in vitro indigestible fraction of grape pomaceBravo, Laura CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Characterization of Syrups and Dietary Fiber Obtained from Mesquite Pods (Prosopis pallida L)Bravo, Laura CSIC ORCID; Grados, Nora; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Common sources and estimated intake of plant sterols in the Spanish dietJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Santos-Hidalgo, A. B; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Comparison between free radical scavenging capacity and oxidative stability of nut oilsArranz, Sara CSIC ORCID; Cert, Rosa; Pérez Jiménez, Jara; Cert, Arturo CSIC; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Composition of underexploited Indian pulses. Comparison with common legumesBravo, Laura CSIC ORCID; Siddhuraju, P; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
openAccesscomprehsupplem.pdf.jpg2018Comprehensive characterization of extractable and nonextractable phenolic compounds by high-performance liquid chromatography-electrospray ionization-quadrupole time-of-flight of a grape/pomegranate pomace dietary supplementPérez-Ramírez, Iza F.; Reynoso-Camacho, Rosalía; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Concept and health-related properties of nonextractable polyphenols: The missing dietary polyphenolsSaura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-feb-2011Conceptual Study on Maillardized Dietary Fiber in CoffeeSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Contribution of cereals to dietary fibre and antioxidant intakes: Toward more reliable methodologySaura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Pérez Jiménez, Jara; Goñi, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Contribution of Macromolecular Antioxidants to Dietary Antioxidant Capacity: A Study in the Spanish Mediterranean DietPérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Díaz Rubio, M. Elena CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Definition of the mediterranean diet based on bioactive compoundsSaura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Goñi, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Determination of β-caroten and lutein available from green leafy vegetables by an in vitro digestion and colonic fermentation methodSerrano, José CSIC; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Developing functional seafood productsCareche, Mercedes CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Díaz Rubio, M. Elena CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Carmona, Pedro CSIC; Sánchez González, I.; Larsen, E. H.capítulo de libro