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Navegación por Autor Sanz, Miriam

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessoficial.pdf.jpgabr-2020Rising [CO2] effect on leaf drought-induced metabolome in Pinus pinaster Aiton: Ontogenetic- and genotypic-specific response exhibit different metabolic strategiesFernández De Simón, María Brígida; Sanz, Miriam; Sánchez-Gómez, D.; Cadahía, Estrella; Aranda García, Ismaelartículo
closedAccess2007Volatile compound evolution in Spanish oak wood (Quercus petraea and Quercus pyrenaica) during natural seasoningCadahía, Estrella; Fernández De Simón, María Brígida; Vallejo, Raúl; Sanz, Miriam; Broto, M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2013Volatile compound profile in wines aged with acacia, chestnut, cherry ash and oak wood barrels or chips. Classifying by using aging methodCadahía, Estrella; Sanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Martínez García, Juana CSIC; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-mar-2014Volatile compounds and sensorial characterisation of red wine aged in cherry, chestnut, false acacia, ash and oak wood barrelsFernández de Simón, Brígida; Martínez García, Juana CSIC; Sanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.artículo
closedAccess2008Volatile compounds and sensorial characterization of wines from four Spanish denominations of origin, aged in Spanish Rebollo (Quercus pyrenaica Willd.) oak wood barrelsFernández De Simón, María Brígida; Cadahía, Estrella; Sanz, Miriam; Poveda, P.; Pérez-Magariño, S.; Ortega, Marta; González-Huerta, C.artículo
closedAccess2009Volatile compounds in acacia, chestnut, cherry, ash, and oak woods, with a view to their use in cooperageFernández De Simón, María Brígida; Esteruelas, E.; Muñoz, Angel Mª.; Cadahía, Estrella; Sanz, Miriamartículo