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Navegación por Autor Sampedro, Gabriel

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessLopez_Benito_et_al_1976.pdf.jpg1976Liofilización de productos pesqueros alimenticiosLópez-Benito, Manuel; Gil, Manuel CSIC; Sampedro, Gabriel CSICinforme técnico
closedAccess1992Lipid changes in muscle tissue of ray (Raja clavata) during processing and frozen storageFernández-Reiriz, María José CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Loss of urea from the flesh of ray (Raja radiata) during the canning processPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccesspolybius_henslowi.pdf.jpg1984Métodos de extracción de proteína de patexo (Polybius henslowi Leach)López-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccessModificaciones_propiedades_funcionales.pdf.jpg1983Modificación de las propiedades funcionales y organolépticas de concentrados de proteína de pescadoSampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSICartículo
closedAccess2005Modified method for the analysis of free fatty acids in fishBernárdez Costas, Marta CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCIDartículo
openAccessWO2005032265A1.pdf.jpg14-abr-2005Modified-atmosphere preservation of live bivalve shellfish in a hermetic containerPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSICpatente
openAccessOxidacion_acidos_grasos.pdf.jpg1980Oxidación de ácidos grasos procedentes de moluscos comestibles (vieira, almeja, berberecho y mejillón) durante su almacenamientoPastoriza, Laura CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; Franco, José M. CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccessLopez_Benito_Sampedro_1973.pdf.jpg1973Pelado de merluza, jurel, caballa y sardina congelados con baño alcalino de hidróxido sódicoLópez-Benito, Manuel; Sampedro, Gabriel CSICinforme técnico
openAccessPossible_role_cryostabilisers.pdf.jpg2006Possible role for cryostabilizers in preventing protein and lipid alterations in frozen-stored minced muscle of atlantic mackerelRodríguez Herrera, Juan José CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSICartículo
openAccessLopez_Benito_Sampedro_1974.pdf.jpg1974Preparación de marinade de espadín (Sprattus sprattus L.)López-Benito, Manuel; Sampedro, Gabriel CSICinforme técnico
openAccessLopez_Benito_Sampedro_1975.pdf.jpg1975Preparación de marinade de mejillón (Mytilus edulis, L) y berberecho (Cardium edule, L)López-Benito, Manuel; Sampedro, Gabriel CSICinforme técnico
openAccessSabor_amargo_hidrolizados.pdf.jpg1982El problema del sabor amargo en los hidrolizados enzimáticos de proteína de pescadoPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1981Problemas de la fabricación de concentrados de proteína de pescadosLópez-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccess51-2316.pdf.jpg1993Prospects for the utilization of Ray as canned productPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
closedAccessabr-1978Revalorización de especies de pescados despreciadosLópez-Benito, Manuel; Gil, Manuel CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
closedAccess2004Solubilisation of proteins from rayfish residues by endogenous and commercial enzymesPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSICartículo
openAccesssoluciones_problema_empacado.pdf.jpg1983Soluciones al problema de empacado en conservas de sardinas de tamaño grandePastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuelartículo
openAccessThe use of water and ice with.pdf.jpg2008The use of water and ice with bactericide to prevent onboard and onshore spoilage of refrigerated megrim (Lepidorhombus whiffiagonis)Pastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSICartículo
closedAccess2008Use of sterile and ozonized water as a strategy to stabilize the quality of stored refrigerated fresh fishPastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSICartículo