Mostrando resultados 33 a 52 de 53
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 1976 | Liofilización de productos pesqueros alimenticios | López-Benito, Manuel; Gil, Manuel CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | informe técnico |
closedAccess | | 1992 | Lipid changes in muscle tissue of ray (Raja clavata) during processing and frozen storage | Fernández-Reiriz, María José CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
closedAccess | | 1991 | Loss of urea from the flesh of ray (Raja radiata) during the canning process | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
openAccess | | 1984 | Métodos de extracción de proteína de patexo (Polybius henslowi Leach) | López-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
openAccess | | 1983 | Modificación de las propiedades funcionales y organolépticas de concentrados de proteína de pescado | Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSIC | artículo |
closedAccess | | 2005 | Modified method for the analysis of free fatty acids in fish | Bernárdez Costas, Marta CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 14-abr-2005 | Modified-atmosphere preservation of live bivalve shellfish in a hermetic container | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC | patente |
openAccess | | 1980 | Oxidación de ácidos grasos procedentes de moluscos comestibles (vieira, almeja, berberecho y mejillón) durante su almacenamiento | Pastoriza, Laura CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; Franco, José M. CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
openAccess | | 1973 | Pelado de merluza, jurel, caballa y sardina congelados con baño alcalino de hidróxido sódico | López-Benito, Manuel; Sampedro, Gabriel CSIC | informe técnico |
openAccess | | 2006 | Possible role for cryostabilizers in preventing protein and lipid alterations in frozen-stored minced muscle of atlantic mackerel | Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSIC | artículo |
openAccess | | 1974 | Preparación de marinade de espadín (Sprattus sprattus L.) | López-Benito, Manuel; Sampedro, Gabriel CSIC | informe técnico |
openAccess | | 1975 | Preparación de marinade de mejillón (Mytilus edulis, L) y berberecho (Cardium edule, L) | López-Benito, Manuel; Sampedro, Gabriel CSIC | informe técnico |
openAccess | | 1982 | El problema del sabor amargo en los hidrolizados enzimáticos de proteína de pescado | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuel | artículo |
closedAccess | | 1981 | Problemas de la fabricación de concentrados de proteína de pescados | López-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
openAccess | | 1993 | Prospects for the utilization of Ray as canned product | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
closedAccess | | abr-1978 | Revalorización de especies de pescados despreciados | López-Benito, Manuel; Gil, Manuel CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
closedAccess | | 2004 | Solubilisation of proteins from rayfish residues by endogenous and commercial enzymes | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC | artículo |
openAccess | | 1983 | Soluciones al problema de empacado en conservas de sardinas de tamaño grande | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuel | artículo |
openAccess | | 2008 | The use of water and ice with bactericide to prevent onboard and onshore spoilage of refrigerated megrim (Lepidorhombus whiffiagonis) | Pastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC | artículo |
closedAccess | | 2008 | Use of sterile and ozonized water as a strategy to stabilize the quality of stored refrigerated fresh fish | Pastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC | artículo |