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Browsing by Author Sampedro, Gabriel

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessKatsuwanis_pelamis.pdf.jpg1980Estudio del procesamiento del listado, Katsuwonis pelamis. Aplicación de la transmisión del calor por conducción al cálculo de la esterilizaciónGallardo, José Manuel CSIC; López-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccessPastoriza_et_al_1976.pdf.jpg1976Fabricación de conservas de productos pesquerosPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuelinforme técnico
openAccessLopez_Benito_Sampedro_1977.pdf.jpg1977Fabricación de hidrolizados de proteína de pescadoLópez-Benito, Manuel; Sampedro, Gabriel CSICinforme técnico
openAccessInfluence_sodium_chloride_Pastoriza.pdf.jpg1998Influence of sodium chloride and modified atmosphere packaging on microbiological, chemical and sensorial properties in ice storage of slices of hake (Merluccius merluccius)Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC ORCID; López Cabo, Marta CSICartículo
openAccessHidrolizados_proteina_jurel.pdf.jpg1982Influencia de los procedimientos de fabricación sobre las características de hidrolizados de proteína obtenidos a partir del jurel (Trachurus trachurus, L.)Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuelartículo
closedAccess2000Inhibition of formaldehyde production in frozen-stored minced blue whiting (Micromesistius poutassou) muscle by cryostabilizers: An approach from the glassy state theoryRodríguez Herrera, Juan José CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
closedAccess2001Joint effect of nisin, CO2, and EDTA on the survival of Pseudomonas aeruginosa and Enterococcus faecium in a food model systemLópez Cabo, Marta CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; González Fernández, Pilar CSIC; Murado García, Miguel Anxoartículo
openAccessLopez_Benito_et_al_1976.pdf.jpg1976Liofilización de productos pesqueros alimenticiosLópez-Benito, Manuel; Gil, Manuel; Sampedro, Gabriel CSICinforme técnico
closedAccess1992Lipid changes in muscle tissue of ray (Raja clavata) during processing and frozen storageFernández-Reiriz, María José CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccesspolybius_henslowi.pdf.jpg1984Métodos de extracción de proteína de patexo (Polybius henslowi Leach)López-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccessModificaciones_propiedades_funcionales.pdf.jpg1983Modificación de las propiedades funcionales y organolépticas de concentrados de proteína de pescadoSampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSICartículo
closedAccess2005Modified method for the analysis of free fatty acids in fishBernárdez Costas, Marta CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC ORCID; López Cabo, Marta CSICartículo
openAccessWO2005032265A1.pdf.jpg14-Apr-2005Modified-atmosphere preservation of live bivalve shellfish in a hermetic containerPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; López Cabo, Marta CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC ORCIDpatente
openAccessOxidacion_acidos_grasos.pdf.jpg1980Oxidación de ácidos grasos procedentes de moluscos comestibles (vieira, almeja, berberecho y mejillón) durante su almacenamientoPastoriza, Laura CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; Franco, José M. CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccessLopez_Benito_Sampedro_1973.pdf.jpg1973Pelado de merluza, jurel, caballa y sardina congelados con baño alcalino de hidróxido sódicoLópez-Benito, Manuel; Sampedro, Gabriel CSICinforme técnico
openAccessPossible_role_cryostabilisers.pdf.jpg2006Possible role for cryostabilizers in preventing protein and lipid alterations in frozen-stored minced muscle of atlantic mackerelRodríguez Herrera, Juan José CSIC ORCID; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC; Pastoriza, Laura CSICartículo
openAccessLopez_Benito_Sampedro_1974.pdf.jpg1974Preparación de marinade de espadín (Sprattus sprattus L.)López-Benito, Manuel; Sampedro, Gabriel CSICinforme técnico
openAccessLopez_Benito_Sampedro_1975.pdf.jpg1975Preparación de marinade de mejillón (Mytilus edulis, L) y berberecho (Cardium edule, L)López-Benito, Manuel; Sampedro, Gabriel CSICinforme técnico
openAccessSabor_amargo_hidrolizados.pdf.jpg1982El problema del sabor amargo en los hidrolizados enzimáticos de proteína de pescadoPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuelartículo
openAccess51-2316.pdf.jpg1993Prospects for the utilization of Ray as canned productPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo