English   español  

Navegación por Autor Salinas, M. Rosario

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 11 de 11
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessCarotenoides en agroalimentacion y salud IBERCAROT.pdf.jpg11-nov-2017Carotenoides en agroalimentación y saludAguilar-Espinosa, Margarita; Alcalde, María Jesús; Alonso, Gonzalo L.; Álvarez, Rocío; Angaman, Djédoux Maxime; Arhazem, Oussama; Ávalos, Javier; Bagur, María José; Benítez-González, Ana; Berman, Judit; Bonet, María Luisa; Boronat, Albert CSIC ORCID; Cañas, José Antonio; Capell, Teresa; Cárdenas-Conejo, Yair; Carle, Reinhold; Cerda, Ariel; Chacón-Ordóñez, Tania; Christou, Paul; Cuéllar, Fabio A.; De Pourcq, Karel CSIC; Dias, Maria da Graça; Esquivel, Patricia; Estévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Farré, Gemma; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gámbaro, Adriana; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; García Romero, Josefa; García-Rodríguez, María del Valle; Garrido-Fernández, Juan; Garza-Caligaris, Luz Elena; Gavilán Bravo, Andrés; Ginés, Rafael; Godoy-Hernández, Gregorio; Gómez-Gómez, Lourdes; Hempel, Judith; Heredia, Francisco José; Hernández-Gras, Francesc CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Izquierdo, Marisol; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Jiménez, Víctor M.; Lado, Joanna CSIC ORCID; Limón, M. Carmen; Lugo-Cervantes, Eugenia; Luque de Castro, María Dolores; Maldonado, Eliana M.; Mapelli-Brahm, Paula; Martínez Vázquez, Ana; Meléndez-Martínez, Antonio J.; Mellado-Ortega, Elena CSIC; Mercadante, Adriana Z.; Molina-Calle, María; Murillo, Enrique; Odorissi Xavier, Ana Augusta; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID; Ornelas-Paz, José de Jesús; Osorio, Coralia; Palou, Andreu; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Ribot, Joan; Rivera-Madrid, Renata; Robaina, Lidia; Roca, María CSIC ORCID ; Rodrigo, María Jesús CSIC ORCID; Rodriguez-Concepcion, Manuel CSIC ORCID ; Rubio-Moraga, Ángela; Ruiz-Sola, María Águila; Saavedra, Gloria F.; Salinas, M. Rosario; Schweiggert, Ralf M.; Simpson, Kevin; Stange, Claudia; Stinco, Carla M.; Vargas-Murga, Liliana; Vicario, Isabel M.; Zacarías, Lorenzo CSIC ORCID ; Zhu, Changfu; Zorrilla-Lopez, Uxuelibro
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-mar-2020Effect of vine-shoot and oak extract foliar grapevine applications on oenological parameters, phenolic acids and glutathione content of white musts and winesSánchez-Gómez, R.; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Salinas, M. Rosario; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Zalacaín, Amaya; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccess15-mar-2010Employment of nearinfraredspectroscopy to determine oak volatile compounds and ethylphenols in aged red winesGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Lorenzo, Cándida; Alonso, Gonzalo L.; Salinas, M. Rosarioartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-abr-2016Factors influencing the formation of histaminol, hydroxytyrosol, tyrosol, and tryptophol in wine: Temperature, alcoholic degree, and amino acids concentrationBordiga. M.; Lorenzo, Cándida; Pardo, F.; Salinas, M. Rosario; Travaglia, F.; Arlorio, M.; Coïsson, J. D.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2016Impact of some agronomic practices on grape skins anthocyanin contentCabrita, M. J.; Barroso, J. M.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Sánchez-Gómez, R.; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Salinas, M. Rosario; Costa-Freitas, A. M.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-mar-2015Influence of the use of fungicides on the volatile composition of Monastrell red wines obtained from inoculated fermentationOliva, J.; Martínez-Gil, A. M.; Lorenzo, Cándida; Cámara, M. A.; Salinas, M. Rosario; Barba, A.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccess2014Oak extract application to grapevines as a plant biostimulant to increase wine polyphenolsPardo-García, A. I.; Martínez Gil, Ana CSIC ORCID ; Cadahía, Estrella; Pardo, Francisco; Alonso, Gonzalo L.; Salinas, M. Rosarioartículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Recent advances in the study of grape and wine volatile composition: Varietal, fermentative and ageing aroma compoundsRubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Salinas, M. Rosario; Nevares, Ignacio; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Álamo-Sanza, M. del; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Alonso, Gonzalo L.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2017The impacts of temperature, alcoholic degree and amino acids content on biogenic amines and their precursor amino acids content in red wineLorenzo, Cándida; Bordiga. M.; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Travaglia, F.; Arlorio, M.; Salinas, M. Rosario; Coïsson, J. D.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-abr-2016Vine-shoot waste aqueous extract applied as foliar fertilizer to grapevines: Effect on amino acids and fermentative volatile contentSánchez-Gómez, R.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Zalacaín, Amaya; Cabrita, M. J.; Salinas, M. Rosarioartículo
openAccessvolatile_composition_Lorenzo.pdf.jpg21-ago-2015Volatile composition of wines elaborated from organic and non-organic grapesLorenzo, Cándida; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Lara Fernández, José Félix; Martínez-Gil, A. M.; Pardo, F.; Salinas, M. Rosarioartículo