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Navegación por Autor Saiz, Arancha

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foods-13-00603.pdf.jpg16-feb-2024Olive Pomace Oil Structuring for the Development of Healthy Puff Pastry Laminating Fats: The Effect of Chilling Storage on the Quality of Baked ProductsÁlvarez, María Dolores; Saiz, Arancha CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCIDartículo
openAccessstabilizedigestion.pdf.jpg2023Stabilized soy protein emulsion enriched with silicon and containing or not methylcellulose as novel technological alternatives to reduce animal fat digestionCofrades, Susana CSIC ORCID; Garcimartín, Alba; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Saiz, Arancha CSIC; Redondo-Castillejo, Rocío; Bocanegra, Aranzazu; Benedí, Juana; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
openAccess2022Supplementary Materials for Development and physico-chemical characterization of healthy puff pastry margarines made from olive-pomace oilÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Saiz, Arancha CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID dataset
openAccess2022Supplementary Materials for The influence of cellulose ethers on the physico-chemical properties, structure and lipid digestibility of animal fat emulsions stabilized by soy proteinCofrades, Susana CSIC ORCID; Saiz, Arancha CSIC; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Garcimartín, Alba; Redondo-Castillejo, Rocío; Bocanegra, Aranzazu; Benedí, Juana; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID dataset
openAccess2023Supplementary Materials of Functionality of puff pastry olive pomace oil-based margarines and their baking performanceÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Saiz, Arancha CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCIDdataset
openAccessinflusoyprote.pdf.jpg2022The influence of cellulose ethers on the physico-chemical properties, structure and lipid digestibility of animal fat emulsions stabilized by soy proteinCofrades, Susana CSIC ORCID; Saiz, Arancha CSIC; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Garcimartín, Alba; Redondo-Castillejo, Rocío; Bocanegra, Aranzazu; Benedí, Juana; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
openAccessposterMC2022.pdf.jpg2022The influence of methylcellulose on rheological properties, structure and lipid digestibility of emulsions of pork fat estabilized by soy proteinCofrades, Susana CSIC ORCID; Saiz, Arancha CSIC; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Garcimartín, Alba; Redondo-Castillejo, Rocío; Benedí, Juana; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID póster de congreso
openAccessutilelaboracomu.pdf.jpg2018Utilización de emulsiones gelificadas en la elabaroción de productos cárnicos tipo pate más saludablesCofrades, Susana CSIC ORCID; Freire, María CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Bernal, Tamara; Saiz, Arancha CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccess2018Utilización de emulsiones gelificadas en la elabaroción de productos cárnicos tipo pate más saludablesCofrades, Susana CSIC ORCID; Freire, María CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Bernal, Tamara; Saiz, Arancha CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDpóster de congreso