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Navegación por Autor Saiz, Arancha

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessdesarrocontro.pdf.jpg2022Desarrollo de emulsiones de grasa animal con digestibilidad lipídica controladaCofrades, Susana CSIC ORCID; Saiz, Arancha CSIC; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Hernández-Martín, M.; Redondo-Castillejo, Rocío; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
openAccessCofradesS_DESARROLLO DE EMULSIONES DE GRASA ANIMAL CON DIGESTIBILIDAD LIPÍDICA CONTROLADA.pdf.jpg2022Desarrollo de emulsiones de grasa animal con digestibilidad lipídica controladaCofrades, Susana CSIC ORCID; Saiz, Arancha CSIC; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Hernández-Martín, M.; Redondo-Castillejo, Rocío; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID póster de congreso
openAccessdesagras.pdf.jpg2020Desarrollo de productos cárnicos frescos con análogos de grasaCarballo, José CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Saiz, Arancha CSIC; Martínez, José María; Heras, Jorge de las; Mancebo, Javiercomunicación de congreso
openAccessdesarrogras.pdf.jpg2021Desarrollo de productos cárnicos frescos con análogos de grasaCarballo, José CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Saiz, Arancha CSIC; Martínez, José María; Heras, Jorge de las; Mancebo, Javiercomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Desarrollo y funcionalidad de margarinas saludables para masas de hojaldre formuladas con alto contenido de aceite de orujo de olivaÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Saiz, Arancha CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessdesigemul.pdf.jpg2017Design of healthier pâtés by substitution of pork backfat by structured emulsionsGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Freire, María CSIC ORCID; Mata, M. C. de la; Saiz, Arancha CSIC; Bou, Ricard CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessdevelopomace.pdf.jpg2022Development and physico-chemical characterization of healthy puff pastry margarines made from olive-pomace oilÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Saiz, Arancha CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Development of healthier puff pastries olive pomace oil-based margarinesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Saiz, Arancha CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessestrategiamejora.pdf.jpg2021Estrategias para la obtención de productos cárnicos frescos con perfil lipídico mejoradoCarballo, José CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Saiz, Arancha CSIC; Martínez, José María; Heras, Jorge de las; Mancebo, Javiercomunicación de congreso
openAccessfoods-12-02138-v2.pdf.jpg25-may-2023Functionality of puff pastry olive pomace oil-based margarines and their baking performanceÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Saiz, Arancha CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCIDartículo
openAccessgels-09-00728-v3.pdf.jpg7-sep-2023Impact of silicon addition on the development of gelled pork lard emulsions with controlled lipid digestibility for application as fat replacersCofrades, Susana CSIC ORCID; Hernández-Martín, M.; Garcimartín, Alba; Saiz, Arancha CSIC; López-Oliva, Elvira; Benedí, Juana; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Influence of methylcellulose and silicon on structure and lipid digestibility of emulsions stabilized soy proteinCofrades, Susana CSIC ORCID; Garcimartín, Alba; Saiz, Arancha CSIC; Redondo-Castillejo, Rocío; Bocanegra, Aranzazu; Benedí, Juana; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID póster de congreso
foods-13-00603.pdf.jpg16-feb-2024Olive Pomace Oil Structuring for the Development of Healthy Puff Pastry Laminating Fats: The Effect of Chilling Storage on the Quality of Baked ProductsÁlvarez, María Dolores; Saiz, Arancha CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCIDartículo
openAccessstabilizedigestion.pdf.jpg2023Stabilized soy protein emulsion enriched with silicon and containing or not methylcellulose as novel technological alternatives to reduce animal fat digestionCofrades, Susana CSIC ORCID; Garcimartín, Alba; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Saiz, Arancha CSIC; Redondo-Castillejo, Rocío; Bocanegra, Aranzazu; Benedí, Juana; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
openAccess2022Supplementary Materials for Development and physico-chemical characterization of healthy puff pastry margarines made from olive-pomace oilÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Saiz, Arancha CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID dataset
openAccess2022Supplementary Materials for The influence of cellulose ethers on the physico-chemical properties, structure and lipid digestibility of animal fat emulsions stabilized by soy proteinCofrades, Susana CSIC ORCID; Saiz, Arancha CSIC; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Garcimartín, Alba; Redondo-Castillejo, Rocío; Bocanegra, Aranzazu; Benedí, Juana; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID dataset
openAccess2023Supplementary Materials of Functionality of puff pastry olive pomace oil-based margarines and their baking performanceÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Saiz, Arancha CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCIDdataset
openAccessinflusoyprote.pdf.jpg2022The influence of cellulose ethers on the physico-chemical properties, structure and lipid digestibility of animal fat emulsions stabilized by soy proteinCofrades, Susana CSIC ORCID; Saiz, Arancha CSIC; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Garcimartín, Alba; Redondo-Castillejo, Rocío; Bocanegra, Aranzazu; Benedí, Juana; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
openAccessposterMC2022.pdf.jpg2022The influence of methylcellulose on rheological properties, structure and lipid digestibility of emulsions of pork fat estabilized by soy proteinCofrades, Susana CSIC ORCID; Saiz, Arancha CSIC; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Garcimartín, Alba; Redondo-Castillejo, Rocío; Benedí, Juana; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID póster de congreso
openAccessutilelaboracomu.pdf.jpg2018Utilización de emulsiones gelificadas en la elabaroción de productos cárnicos tipo pate más saludablesCofrades, Susana CSIC ORCID; Freire, María CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Bernal, Tamara; Saiz, Arancha CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDcomunicación de congreso