English   español  

Navegación por Autor Sánchez-Muniz, F. J.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 48 a 67 de 68 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Lipid and lipoprotein concentrations at age 4. Association with neonatal and parental levelsBastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.; Cuena, Rafael; Aragonés, Ángel; Bravo, Carmenartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Lipoprotein profile in elderly persons from northwestern Spain consuming the Atlantic diet, a variant of the Mediterranean dietGarcía-Arias, M.T; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; García-Linares, M.C.; García-Fernández, M.C; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Maternal body weight gain and fetus development of rats fed a moderately altered olive oilLópez-Varela, S.; Sánchez-Muniz, F. J.; Pérez Granados, Ana M. CSIC; Cuesta, C.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Metabolic syndrome prevalence and its association with the body mass index in university students | Prevalencia de síndrome metabólico y su asociación con el índice de masa corporal en universitariosGonzález Deschamps, E.; Palmeros Exsome, C.; Villanueva Sánchez, J.; Torres Flores, B.; Bastida, Sara; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Mineral and vitamin status in elderly persons from Northwest Spain consuming an atlantic variant of the mediterranean dietVaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Muniz, F. J.; Carbajal, A.; García-Linares, M.C.; García-Fernández, M. C.; García-Arias, M.Tartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Olive oil-fried sardine consumption increases fat, cholesterol and bile acid excretions and accelerates the normalization of the lipoprotein profile and peroxidation in hypercholesterolaemic ratsBastida, Sara; Viejo, J. M.; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Olive oil-fried sardines in the prevention of dietary hypercholesterolemia in rats. Effects on some serum lipids and cell-damage marker enzymesSánchez-Muniz, F. J.; Cava, Fernando; Viejo, Jesús M.; Bastida, Sara; Higón, Enrique; Marcos, Ascensión CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Oxidative stability of meat systems made with W1/O/W2 emulsions prepared with hydroxytyrosol and chia oil as lipid phaseCofrades, Susana CSIC ORCID; Santos-López, J. A.; Freire, María CSIC ORCID; Benedí, Juana; Sánchez-Muniz, F. J.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccessIF_CarnicosIII.pdf.jpgjun-2005Productos cárnicos funcionales preparados con nuez. Evaluación del efecto funcional. Parte 3Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Herrero-Barbudo, Carmen; Blanco-Navarro, Inmaculada; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
openAccessreladicariva.pdf.jpg2020Relación entre los marcadores del estado del hierro y la obesidad en diabéticos tipo 2 del estudio el estudio DICARIVAMartínez Suárez, M. A.; Sánchez-Muniz, F. J.; García-Quismondo, Ángel; Cañizo, F. J. del; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Revisión N-3 fatty acids in glucose metabolism and insulin sensitivitySanta Olalla, L. M. de; Sánchez-Muniz, F. J.; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Selected trace elements and minerals in cord blood: association with lipids and lipoproteins at birthBastida, Sara; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Veldhuizen, M.; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Serum lipids and apolipoprotein B values, blood pressure and pulse rate in anorexia nervosaSánchez-Muniz, F. J.; Marcos, Ascensión CSIC ORCID; Varela, Pilarartículo
openAccessSimilitudes, diferencias y agonismos en los efectos pleiotrópicos.pdf.jpg2010Similarities, differences and agonisms of pleiotropic effects of statins and omega-3 fatty acids | Similitudes, diferencias y agonismos en los efectos pleiotrópicos de las estatinas y los ácidos grasos omega-3Villalobos, M. E.; Sánchez-Muniz, F. J.; Acín, M. T.; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Higueras, F. J.; Bastida, Saraartículo
openAccessSodium bicarbonated mineral.pdf.jpg2005Sodium bicarbonated mineral water decreases postprandial lipaemia in postmenopausal women compared to a low mineral waterSchoppen, S. CSIC; Pérez Granados, Ana M. CSIC; Carbajal, A.; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J.; Gómez-Gerique, J.A.; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessJAmCollNutr_2012_Olmedilla-Alonso.pdf.jpg2012The antioxidant status response to low fat- and walnut paste-enriched meat differs in volunteers at high cardiovascular risk carrying different PON-1 polymorphismsSánchez-Muniz, F. J.; Canales, Ángeles CSIC ORCID; Nus, M.; Bastida, Sara; Guillen, M. D.; Corella, Dolores; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Benedí, Juanaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017The consumption of reduced fat-pork products decreased body fat and TNFα in volunteers at increased cardiovascular risk. A preliminary studyCelada, Paloma; Garcimartín, Alba; Bastida, Sara; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Sánchez-Muniz, F. J.póster de congreso
openAccesseffecfood.pdf.jpg2020The effect of emulsifying protein and addition of condensed tannins on n-3 PUFA enriched emulsions for functional foodsCofrades, Susana CSIC ORCID; Garcimartín, Alba; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J.; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Macho-Gonzalez, Adrián; Benedí, Juana; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
openAccessTrace_elements.pdf.jpgjun-2009Trace elements determination in edible seaweeds by an optimized and validated ICP-MS methodRódenas, S.; Sánchez-Muniz, F. J.; Gómez Juaristi, Miren CSIC; Larrea, María Teresa CSIC artículo
openAccessUtilidad y controversias del consumo de ácidos grasos de cadena media.pdf.jpg2008Usefulness and controversial issues of middle-chain fatty acids consumption on lipid-protein metabolism and obesity | Utilidad y controversias del consumo de ácidos grasos de cadena media sobre el metabolismo lipoproteico y obesidadSáyago-Ayerdi, S. G.; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Schultz-Moreira, A.; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.artículo