English
español
Navegación por Autor Sánchez-Bravo, Paola
Mostrando resultados 1 a 4 de 4
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 17-feb-2020 | Criteria for hydroSOS quality index. Application to extra virgin olive oil and processed table olives | Sánchez-Bravo, Paola; Collado González, Jacinta CSIC ORCID; Corell González, M.; Noguera-Artiaga, Luis; Galindo Egea, A. CSIC ORCID; Sendra, Esther; Hernández, Francisca; Martín Palomo, Mª José; Carbonell-Barrachina, Á.A. | artículo |
openAccess | | 17-nov-2019 | Evaluation of growers’ efforts to improve the sustainability of olive orchards: Development of the hydroSOStainable index | Corell González, M.; Martín Palomo, Mª José; Sánchez-Bravo, Paola; Carrillo, T.; Collado González, Jacinta CSIC ORCID; Hernández, Francisca; Girón Moreno, Ignacio F. CSIC ORCID; Andreu Cáceres, L.; Galindo Egea, A. CSIC ORCID; López-Moreno, Y. E.; Centeno, Ana; Pérez-López, D.; Carbonell-Barrachina, Á.A.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 9-mar-2020 | Incorporación del uso del agua a la marca como estrategia de mejora del valor añadido del AOVE: los productos HidroSOS | Corell González, M.; Martín Palomo, Mª José; Sánchez-Bravo, Paola; Carrillo, T.; Collado González, Jacinta CSIC ORCID; Hernández, Francisca; Girón Moreno, Ignacio F. CSIC ORCID; Andreu Cáceres, L.; Galindo Egea, A. CSIC ORCID; López-Moreno, Y. E.; Centeno, Ana; Pérez-López, D.; Carbonell-Barrachina, Á.A.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1-ene-2024 | Microwave Treatment vs. Conventional Pasteurization: The Effect on Phytochemical and Microbiological Quality for Citrus–Maqui Beverages | Salar, Francisco J.; Díaz-Morcillo, Alejandro; Fayos-Fernández, José; Monzó-Cabrera, Juan; Sánchez-Bravo, Paola; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Fernández, Pablo S. ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Periago, Paula María | artículo |