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Navegación por Autor Sánchez, Antonio Higinio

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openAccessPostprint_FOODCHEM_2015_V171_P50.pdf.jpg2015Combined use of nitrogen and coatings to improve the quality of mechanically harvested Manzanilla olivesRamírez, Eva CSIC ORCID ; Sánchez, Antonio Higinio; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_Food_Addit_Cont_A_2014_V31_P242_Figure1.tif.jpg2014Comparative study of the use of sarcosine, proline and glycine as acrylamide inhibitors in ripe olive processingSánchez, Antonio Higinio; Beato, Víctor Manuel CSIC; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_JFPP_2014_V38_P905_Figure1 (sulfites).tif.jpg2014Effect of sulfites and sorbates on the preservation and color of pickled blanched garlic under different storage conditionsCasado, Francisco Javier; Sánchez, Antonio Higinio; Beato, Víctor Manuel CSIC; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_J_Food_Eng_2014_V120_P9.pdf.jpg2014Effects of selected amino acids and water-soluble vitamins on acrylamide formation in a ripe olive model systemLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Sánchez, Antonio Higinio; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccess2014Stability of monosodium glutamate in green table olives and pickled cucumbers as a function of packing conditions and storage timeCastro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Sánchez, Antonio Higinio; Beato, Víctor Manuel CSIC; Casado, Francisco Javier; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Table olives: varieties and variationsRejano Navarro, Luis CSIC; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Casado, Francisco Javier; Sánchez, Antonio Higinio; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID capítulo de libro