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Navegación por Autor Rubio-Senent, Fátima

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openAccessPostP_2018_EurJNut_Selenium.pdf.jpg28-may-2018Selenium and sulphur derivatives of hydroxytyrosol: inhibition of lipid peroxidation in liver microsomes of vitamin E-deficient ratsRodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Rubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Gómez-Carretero, Antonio CSIC; Maya, Inés; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Duthie, Garry G.; Roos, Baukje deartículo
openAccessPostprint_2018_InnFoodSciEmergTech_Synergistic.pdf.jpg4-ago-2018Synergistic effect of 3,4-dihydroxyphenylglycol with hydroxytyrosol and α-tocopherol on the Rancimat oxidative stability of vegetable oilsLama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; Rubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Bermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Fernández-Prior, África CSIC ORCID; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2019_IFSET_V55_P11.pdf.jpg2019The use of industrial thermal techniques to improve the bioactive compounds extraction and the olive oil solid waste utilizationLama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; Rubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Bermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Fernández-Prior, África CSIC ORCID; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2019_IFSET_V51_P186.pdf.jpg2019Thermally-treated strawberry extrudate: A rich source of antioxidant phenols and sugarsRodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Cubero-Cardoso, Juan CSIC ORCID ; Rubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Serrano Moral, Antonio CSIC ORCID ; Borja Padilla, Rafael CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Fermoso, Fernando G. CSIC ORCID artículo