English   español  

Navegación por Autor Rodrigues, Alda Joao

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 24  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-dic-2017A perspective on molecular wine biotechnologyGonzález García, Ramón CSIC ORCID ; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Rodrigues, Alda Joao CSIC; Mencher-Beltrán, Ana CSIC ORCID; Morales, Pilar CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2015A systems and synthetic biology approach for improving wine yeast propertiesRodrigues, Alda Joao CSIC; Andrejev, Sergej; Morales, Pilar CSIC ORCID; Quirós Asensio, Manuel CSIC; Patil, Kiran R.; González García, Ramón CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-dic-2017Alcohol level reduction in wine with non-Saccharomyces speciesMorales, Pilar CSIC ORCID; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Rodrigues, Alda Joao CSIC; González García, Ramón CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2015Análisis del transcriptoma de Kluyveromyces lactis en condiciones de respiración enológicas para obtener vinos de menor grado alcohólicoTronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Rodrigues, Alda Joao CSIC; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCID; González García, Ramón CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Diversity in the response of aerobic metabolism to environmental factors among different wine yeast speciesMorales, Pilar CSIC ORCID; Rodrigues, Alda Joao CSIC; Raimbourg, Typhaine CSIC; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess2019El conocimiento del metabolismo de levaduras mejora las perspectivas para reducir el gradoMorales, Pilar CSIC ORCID; Rodrigues, Alda Joao CSIC; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID artículo
openAccessene-2016Environmental factors influencing the efficacy of different yeast strains for alcohol level reduction in wine by respirationRodrigues, Alda Joao CSIC; Raimbourg, Typhaine CSIC; González García, Ramón CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-oct-2018[GAR+] prions hardly explain either yeast adaptation to, or sluggish wine fermentationCuriel, José Antonio CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCID; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Rodrigues, Alda Joao CSIC; Mencher-Beltrán, Ana CSIC ORCID; Patil, Kiran R.; Jouhten, Paula; González García, Ramón CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-jun-2017Gene deletions helping reduce acetic acid production by Saccharomyces cerevisiae during aerated fermentationSalvadó, Zoel CSIC ORCID; Rodrigues, Alda Joao CSIC; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID ; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2015Genes que afectan a la producción de ácido acético por parte de Saccharomyces cerevisiae durante la fermentación en presencia de oxígenoSalvadó, Zoel CSIC ORCID; Rodrigues, Alda Joao CSIC; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID ; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessTronchoni et al.pdf.jpg4-abr-2017Hypoxia and iron requirements are the main drivers in transcriptional adaptation of Kluyveromyces lactis during wine aerobic fermentationTronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Rodrigues, Alda Joao CSIC; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCID; González García, Ramón CSIC ORCID artículo
openAccesssaccharomyces_cerevisiae_Curiel.pdf.jpg15-sep-2016Identification of target genes to control acetate yield during aerobic fermentation with Saccharomyces cerevisiaeCuriel, José Antonio CSIC ORCID ; Salvadó, Zoel CSIC ORCID; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCID; Rodrigues, Alda Joao CSIC; Quirós Asensio, Manuel CSIC; González García, Ramón CSIC ORCID artículo
openAccess10-jun-2019Identification of target genes to reduce acetate yield by Saccharomyces cerevisiae under aerobic conditionsRodrigues, Alda Joao CSIC; Andrejev, Sergej; Jouhten, Paula; Patil, Kiran R.; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCID; González García, Ramón CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-sep-2018Impacto de priones tipo [GAR+] sobre levaduras enológicasMencher-Beltrán, Ana CSIC ORCID; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCID; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Rodrigues, Alda Joao CSIC; Patil, Kiran R.; Jouhten, Paula; González García, Ramón CSIC ORCID póster de congreso
openAccessfmicb-09-03311.pdf.jpg9-ene-2019Low Phenotypic Penetrance and Technological Impact of Yeast [GAR+] Prion-Like Elements on WinemakingGonzález García, Ramón CSIC ORCID ; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Mencher-Beltrán, Ana CSIC ORCID; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Rodrigues, Alda Joao CSIC; López-Berges, Laura CSIC; Juez, Cristina CSIC; Patil, Kiran R.; Jouhten, Paula; Gallego, Noelia; Omarini, Alejandra; Fernández, Mariana; Morales, Pilar CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-jul-2017Microbiological strategies for alcohol level reduction in wineGonzález García, Ramón CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCID; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Rodrigues, Alda Joao CSIC; Curiel, José Antonio CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessModel_guided.pdf.jpg24-jun-2019Model-guided construction of recombinant S. cerevisiae strains showing lower acetate yield under aerobic conditionsRodrigues, Alda Joao CSIC; Andrejev, Sergej; Jouhten, Paula; Patil, Kiran R.; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCID; González García, Ramón CSIC ORCID póster de congreso
openAccessyeast_species_Ciani.pdf.jpg4-may-2016Non-conventional yeast species for lowering ethanol content of winesCiani, Maurizio; Morales, Pilar CSIC ORCID; Comitini, Francesca; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Canonico, Laura; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Oro, Lucía; Rodrigues, Alda Joao CSIC; González García, Ramón CSIC ORCID artículo
openAccess26-feb-2019Physiological features of Saccharomyces cerevisiae and alternative wine yeast species in relation to alcohol level reduction in wineRodrigues, Alda Joao CSICtesis doctoral
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg7-nov-2018Prions do not seem to be relevant for either sluggish fermentation or reduced alcohol yieldCuriel, José Antonio CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCID; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Rodrigues, Alda Joao CSIC; Mencher-Beltrán, Ana CSIC ORCID; Patil, Kiran R.; Jouhten, Paula; González García, Ramón CSIC ORCID póster de congreso