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Navegación por Autor Robert, Paz

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Microencapsulación de aceite de pescado mediante secado con etanol: efecto de la emulsión sobre estabilidad oxidativa y liberaciónRobert, Paz; Encina, Cristian; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Vergara, Cristinacomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Microencapsulation of H. pluvialis oleoresins with different fatty acid composition: Kinetic stability of astaxanthin and alpha-tocopherolBustamante, Andrés; Masson, Lilia; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Del Valle, José Manuel; Robert, Pazartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Multiple emulsions with olive leaves extract as fat replacers in meat systemsGiménez, Begoña CSIC ORCID; González, E.; Silva-Weiss, A.; Osorio, F.; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Robert, Pazpóster de congreso
openAccessFRI2021_Riquelme.pdf.jpg23-jun-2021Oral behavior of emulsified systems with different particle size and thickening agents under simulated conditionsRiquelme, Natalia; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Robert, Paz; Arancibia, Carlaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Release kinetics of flavonoids in methyl linoleate from microparticles designed with inulin and channelizing agentPalma, Manuel; García, Paula; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Vergara, Cristina; Robert, Pazartículo
openAccesspatatas.pdf.jpg30-jun-2002Stability of potato chips fried in vegetable oils with different degree of unsaturation.Masson, Lilia; Robert, Paz; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Urra, Carlos; Romero, Nalda; Ortiz, Jaime; Goicoechea, E.; Pérez, P.; Salamé, E.; Torres, Rodrigoartículo