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Navegación por Autor Rizo, Arantxa

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2-abr-2019Impact of structure on in vitro fragmentation and starch hydrolysis of oat biscuitsGamero, Amparo CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Nguyen, Quoc Cuong; Varela, Paula CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessFQP-Rizo-2019.pdf.jpg16-abr-2019Impact of texture TDS and flavour TDS tasks and of chocolate-chip biscuit characteristics on oral processing featuresRizo, Arantxa; Jiménez-Pérez, I.; Camacho García, A.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Pérez-Soriano, P.; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
openAccessRizo_FQP2019.pdf.jpg6-dic-2018Influence of fading duration on TCATA evaluationRizo, Arantxa; Vidák; K.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
openAccesssustainability-15-09407.pdf.jpg12-jun-2023Mechanical and Sensory Properties of Pulse Gels in the Development of New Plant Based FoodMoussaoui, Djemaa; González Velasco, Mónica CSIC; Rizo, Arantxa; Chaya, Carolina; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
openAccessMonitoring oral activity progress during.pdf.jpg1-jul-2018Monitoring oral activity progress during cookie eating by a motion capture video systemRizo, Arantxa; Jiménez-Pérez, I.; Camacho García, A.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Pérez-Soriano, P.; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessFRI2020-Puerta.pdf.jpg15-abr-2020Oral processing and dynamics of texture perception in commercial gluten-free breadsPuerta, Patricia CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Villegas, Beatriz CSIC; Rizo, Arantxa; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2-abr-2019Oral processing and dynamics of texture perception of gluten-free breadsPuerta, Patricia CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Villegas, Beatriz CSIC; Santillana, E.; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-abr-2017Particle size and saliva uptake during eating of cooked hams with different initial mechanical propertiesPeña, Esmeralda; Rizo, Arantxa; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessfoods-08-00148.pdf.jpg1-may-2019Potential impact of oat ingredient type on oral fragmentation of biscuits and oro-digestibility of starch—an In vitro approachGamero, Amparo CSIC ORCID; Nguyen, Quoc Cuong; Varela, Paula CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Rizo, Arantxaartículo
openAccessFOODRES-RIZO.pdf.jpg1-mar-2018Relating texture perception of cooked ham to the bolus evolution in the mouthRizo, Arantxa; Peña, Esmeralda; Alarcón Rojo, Alma Delia; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-ago-2017Relating texture perception of cooked ham to the evolution of bolus in mouthPeña, E.; Rizo, Arantxa; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2017Sensory space of battered surimi rings: Key features determined by Flash ProfilingTárrega, Amparo CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo