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Navegación por Autor Quiles, Amparo

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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2015New formulations of functional white sauces enriched with red sweet pepper: a rheological, microstructural and sensory studyHernández-Carrión, María; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Hernando, Isabel; Llorca, Empar; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Quiles, Amparoartículo
openAccessFF-2017-Borreani.pdf.jpg6-mar-2017Oil-in-water emulsions stabilised by cellulose ethers: Stability, structure and: In vitro digestionBorreani, Jennifer; Espert, María CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Quiles, Amparo; Hernando, Isabelartículo
openAccessOptimizing_Diez_Sanchez_Art2020.pdf.jpg1-abr-2020Optimizing High Pressure Processing Parameters to Produce Milkshakes Using Chokeberry PomaceDiez-Sánchez, Elena; Martínez, Antonio CSIC ORCID; Rodrigo, Dolores; Quiles, Amparo; Hernando, Isabelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2015Persimmon milkshakes with enhanced functionality: Understanding consumers' perception of the concept and sensory experience of a functional foodHernández-Carrión, María; Varela, Paula CSIC; Hernando, Isabel; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Quiles, Amparoartículo
openAccessphenoldigest.pdf.jpg2019Phenolic compounds, microstructure and viscosity of onion and apple products subjected to in vitro gastrointestinal digestionHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández-Jalao, Irene CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Quiles, Amparo; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Hernando, Isabel; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Rheology and microstructure of custard model systems with cross-linked waxy maize starchVélez Ruiz, Jorge; Hernando, Isabel; González Tomás, Luis; Pérez-Munuera, Isabel; Quiles, Amparo; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Lluch, María Ángeles; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
openAccessFSTI-2017-Sanz.pdf.jpg3-abr-2017Structural changes in biscuits made with cellulose emulsions as fat replacersSanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Quiles, Amparo; Salvador, Ana CSIC ORCID; Hernando, Isabelartículo
openAccessfoods-10-01781-v2.pdf.jpg31-jul-2021Use of Oleogels to Replace Margarine in Steamed and Baked BunsBascuas, Santiago; Morell, Pere; Quiles, Amparo; Salvador, Ana CSIC ORCID; Hernando, Isabelartículo