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Navegación por Autor Polo, María Carmen

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openAccess2008Nitrogen compounds and polysaccharides changes during the biological ageing of sherry winesVillamiel, Mar CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccess2008Occurrence of lactic acid bacteria and biogenic amines in biologically aged winesMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Polo, María Carmenartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Occurrence of pyranoanthocyanins in sparkling wines manufactured with red grape varietiesPozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Polo, María Carmen; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
closedAccess2008Partial characterization of peptides from red wines. Changes during malolactic fermentation and ageing with leesAlcaide-Hidalgo, Juan María CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Pueyo Pérez, Encarnación CSICartículo
openAccess1996Peptides in musts and wines. Changes during the manufacture of cavas (Sparkling wines)Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Polo, María Carmenartículo
openAccesspeptidosconbioactividad.pdf.jpg2007Péptidos con bioactividad ECA inhibitoria y antioxidante liberados durante la autolisis de las levadurasPueyo Pérez, Encarnación CSIC; Alcaide-Hidalgo, Juan María CSIC; Polo, María Carmen; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-1991Production, isolation and identification of low molecular mass peptides from blue cheese by high performance liquid chromatographyGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
openAccess1999A proteolytic effect of Oenococcus oeni on the nitrogenous macromolecular fraction of red wineManca de Nadra, María Cristina; Farías, María Eugenia; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Polo, María Carmenartículo
openAccessgrape_musts_wine_Moreno.pdf.jpg15-jul-2003Screening of biogenic amine production by lactic acid bacteria isolated from grape musts and wineMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Jorganes, Felisa; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo