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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2007 | Ecología y diversidad de bacterias lácticas y presencia de aminas biógenas en vinos de crianza biológica | Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Polo, María Carmen | comunicación de congreso |
closedAccess | | 6-ago-2005 | Effect of Accelerated Autolysis of Yeast on the Composition and Foaming Properties of Sparkling Wines Elaborated by a Champenoise Method | Núñez, Yolanda P.; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1987 | Effect of freezing on soluble nitrogen fraction of Cabrales cheese | Ramos González, María Mercedes CSIC ; Cáceres, I.; Polo, María Carmen; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1988 | Enzyme accelerated ripening of Spanish hard cheese | Fernández-García, Estrella CSIC; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Polo, María Carmen; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC | artículo |
closedAccess | | 2005 | Evolución de los compuestos fenólicos de bajo peso molecular durante la fermentación maloláctica y el envejecimiento de los vinos con sus lías | Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Carlavilla, Davinia; Polo, María Carmen; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | jul-1990 | Evolution of the volatile components of an artisanal blue cheese during ripening | González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Polo, María Carmen; Sanz, Jesús; Martínez-Castro, Isabel CSIC | artículo |
closedAccess | | 2006 | Formation of biogenic amines throughout the industrial manufacture of red wine | Marcobal, Ángela CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Polo, María Carmen; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1998 | Fractionation and partial characterization of protein fractions present at different stages of the production of sparkling wines | Luguera, C.; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Polo, María Carmen | artículo |
closedAccess | | 1985 | Free amino acids by high performance liquid chromatography and peptides by gel electrophoresis in Mahon cheese during ripening | Polo, María Carmen; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Sánchez, R. | artículo |
closedAccess | | dic-1991 | Free and total amino acids in the non-protein fraction of an artisan blue cheese during ripening | González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | oct-1987 | Gel filtration and high-performance liquid chromatographic analysis of phosphotungstic acid soluble peptides from blue cheeses | González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Polo, María Carmen | artículo |
closedAccess | | 2007 | Influence of malolactic fermentation, postfermentative treatments and ageing with lees on nitrogen compounds of red wines | Alcaide-Hidalgo, Juan María CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Polo, María Carmen | artículo |
closedAccess | | 2000 | Influence of the polysaccharides and the nitrogen compounds on foaming properties of sparkling wines | Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Nieto, F. J.; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Polo, María Carmen | artículo |
openAccess | | 2002 | Influence of the yeast strain on the changes of the amino acids, peptides and proteins during sparkling wine production by the traditional method | Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Polo, María Carmen | artículo |
openAccess | | 2008 | Nitrogen compounds and polysaccharides changes during the biological ageing of sherry wines | Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2008 | Occurrence of lactic acid bacteria and biogenic amines in biologically aged wines | Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Polo, María Carmen | artículo |
closedAccess | | 2004 | Occurrence of pyranoanthocyanins in sparkling wines manufactured with red grape varieties | Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Polo, María Carmen; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
closedAccess | | 2008 | Partial characterization of peptides from red wines. Changes during malolactic fermentation and ageing with lees | Alcaide-Hidalgo, Juan María CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC | artículo |
openAccess | | 1996 | Peptides in musts and wines. Changes during the manufacture of cavas (Sparkling wines) | Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Polo, María Carmen | artículo |
openAccess | | 2007 | Péptidos con bioactividad ECA inhibitoria y antioxidante liberados durante la autolisis de las levaduras | Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Alcaide-Hidalgo, Juan María CSIC; Polo, María Carmen; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID | comunicación de congreso |