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Navegación por Autor Polo, María Carmen

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessEcologiabacteriaslacticas.pdf.jpg2007Ecología y diversidad de bacterias lácticas y presencia de aminas biógenas en vinos de crianza biológicaMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Polo, María Carmencomunicación de congreso
closedAccess6-ago-2005Effect of Accelerated Autolysis of Yeast on the Composition and Foaming Properties of Sparkling Wines Elaborated by a Champenoise MethodNúñez, Yolanda P.; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Effect of freezing on soluble nitrogen fraction of Cabrales cheeseRamos González, María Mercedes CSIC ; Cáceres, I.; Polo, María Carmen; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Enzyme accelerated ripening of Spanish hard cheeseFernández-García, Estrella CSIC; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Polo, María Carmen; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Evolución de los compuestos fenólicos de bajo peso molecular durante la fermentación maloláctica y el envejecimiento de los vinos con sus líasHernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Carlavilla, Davinia; Polo, María Carmen; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-1990Evolution of the volatile components of an artisanal blue cheese during ripeningGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Polo, María Carmen; Sanz, Jesús; Martínez-Castro, Isabel CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Formation of biogenic amines throughout the industrial manufacture of red wineMarcobal, Ángela CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Polo, María Carmen; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccess1998Fractionation and partial characterization of protein fractions present at different stages of the production of sparkling winesLuguera, C.; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Polo, María Carmenartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1985Free amino acids by high performance liquid chromatography and peptides by gel electrophoresis in Mahon cheese during ripeningPolo, María Carmen; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Sánchez, R.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-1991Free and total amino acids in the non-protein fraction of an artisan blue cheese during ripeningGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-1987Gel filtration and high-performance liquid chromatographic analysis of phosphotungstic acid soluble peptides from blue cheesesGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Polo, María Carmenartículo
closedAccess2007Influence of malolactic fermentation, postfermentative treatments and ageing with lees on nitrogen compounds of red winesAlcaide-Hidalgo, Juan María CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Polo, María Carmenartículo
closedAccess2000Influence of the polysaccharides and the nitrogen compounds on foaming properties of sparkling winesMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Nieto, F. J.; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Polo, María Carmenartículo
openAccess2002Influence of the yeast strain on the changes of the amino acids, peptides and proteins during sparkling wine production by the traditional methodMartínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Polo, María Carmenartículo
openAccess2008Nitrogen compounds and polysaccharides changes during the biological ageing of sherry winesVillamiel, Mar CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccess2008Occurrence of lactic acid bacteria and biogenic amines in biologically aged winesMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Polo, María Carmenartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Occurrence of pyranoanthocyanins in sparkling wines manufactured with red grape varietiesPozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Polo, María Carmen; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
closedAccess2008Partial characterization of peptides from red wines. Changes during malolactic fermentation and ageing with leesAlcaide-Hidalgo, Juan María CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Pueyo Pérez, Encarnación CSICartículo
openAccess1996Peptides in musts and wines. Changes during the manufacture of cavas (Sparkling wines)Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Polo, María Carmenartículo
openAccesspeptidosconbioactividad.pdf.jpg2007Péptidos con bioactividad ECA inhibitoria y antioxidante liberados durante la autolisis de las levadurasPueyo Pérez, Encarnación CSIC; Alcaide-Hidalgo, Juan María CSIC; Polo, María Carmen; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID comunicación de congreso